Anasayfa > Haberler > Alien Dizisi Geliyor!

Alien Dizisi Geliyor!

Film 2 hafta önce Alien Dizisi Geliyor!

Geçmişin karanlık kuytularında yankılanan bir serüven bu yıl yepyeni bir solukla tekrar karşımıza çıkıyor. Alien serisi bu sene itibari ile korku tarihinde ki 40. yılını kutluyor. Bu muhteşem yılın bir diğer heyecan verici yanı ise Alien: Romulus isimli son filmiyle Ağustos ayında seyircileri korkutmaya hazırlanıyor olması. Tüm bunlara ek olarak Alien kısa süre içinde televizyona, FX kanalı sayesinde korkutucu bir atılım yapacak. Paylaşılan bir diğer habere göre ise Alien dizisi şu anda Tayland'da prodüksiyon aşamasında ve dev kadrosuna Foundation dizisinden Sandra Yi Sencindiver katılıyor.

Sencindiver, Foundation’ın yanı sıra The Wheel of Time (Zaman Çarkı) ve Assassins Creeds: Valhalla video oyununda seslendirme sanatçısı olarak görev almıştı. Oyuncu, dizinin birçok bölümünde görünecek ve gelecekteki TV projelerinde karakterini geliştirmeye devam edecek gibi görünüyor.

Planlanan Alien dizisinin henüz tam olarak ne hakkında olduğuna dair net bir bilgi yok ancak dizinin hikayesi, Prometheus'tan yıllar öncesinde Dünya'da şu anki yüzyılın sonunda geçecek. Bu serinin Dünya'da geçen ilk hikayesi olacak ve Weyland-Yutani Şirketi'nin karanlık planlarına ve android yaşam yaratma yarışına odaklanacak. Ridley Scott, Alien'ın orijinal yönetmeni olarak dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Scott aynı zamanda Marslı, Prometheus ve Alien: Convenient gibi filmler de yönetmenliğini yapmıştı.

Bakalım 16 Ağustos 2024 yılında vizyona girmesi beklenen yapım hem geçmişten gelen dinamiklerini koruyup hem de devam edecek projeler öncesinde güçlü bir görüntü verebilecek mi bunu göreceğiz.


Yorumlar (0)