Anasayfa > Haberler > Zoe Saldana, Avatar 2 Hakkında Konuştu!

Zoe Saldana, Avatar 2 Hakkında Konuştu!

Film 2 yıl önce Zoe Saldana, Avatar 2 Hakkında Konuştu!

2009 yılında James Cameron'un emekleriyle birlikte izleyiciyle buluşan ilk Avatar filmi, tüm sinema dünyasında konuşulmuştu. Daha önce hiç görülmediği kadar iyi kullanılan CGI teknolojisi filmin senaryosuyla iç içe geçirilerek izleyiciye sunulmuş ve üstün bir başarı yakalamıştı. Hikayesi oldukça açık uçlu bir şekilde biten ilk Avatar filminin ardından geçtiğimiz senelerde Avatar 2 filmi duyuruldu. 13 senenin ardından izleyicilerle tekrar buluşacak olan Avatar 2 filmi için beklentiler yüksekmiş durumda.

İlk Avatar filminin başrol oyuncusu Zoe Saldana dahil, ilk filmde yer alan çoğu oyuncu ikinci filmde de yer alacak. Filmin hikayesi ise, ilk Avatar filminin bittiği yerden devam edecek. Fakat oyuncu Zoe Saldana ve yönetmen James Cameron ise, tüm bunların yanı sıra Avatar 2 filminin, aynı ilk film gibi bir devrim yapacağını düşünüyor. İlk filmin aksine çoğunluğu su altında geçecek olan Avatar 2 filminin, teknolojik yeniliklere ve CGI'da çığır açacağına inanan Zoe Saldana, verdiği röportajda film hakkında şunları söyledi; "James Cameron'ın nihayet okyanusa olan tüm tutkusunu bizimle paylaşma fırsatını beni çok heyecanlandırıyor. Bu tutkuyla birlikte bence, Metkayina kabilesi ve onların dünyası aracılığıyla kendimizi daha önce hiç görmediğimiz bir şeye kaptıracağız. Ve aynı zamanda ilk Avatar filmi kadar çığır açıcı olacak."



İkinci filmle ilgili olan beklentilerini ve düşüncelerini paylaşan Saldana, sözlerine şöyle devam etti; İnsanların filmi izlediği zaman ilk Avatar filmine verdikleri tepkiyi vereceklerine inanıyorum. Hatta bu daha iyi bile olabilir. Bu film Pandora'nın yeniden keşfi gibi, çünkü Pandora'yı ormanın içinden ve Omaticaya kabilesinin gözünden görmeden önce ve şimdi Metkayina dünyasına adım atıyoruz. Biliyorsunuz Na'vi. ve diğerleri su insanlarıydı. Ve burası su dünyası. Pandora'nın Dünya'ya çok benzer ve bu da gezegenin %80'inin su olduğu anlamına gelir. Kendi başına bir dünya. Ve kesinlikle çok güzel."

İkinci filmle alakalı oldukça umutlu olan aktrisin, dediklerinde haklı olup olmadığı ise tartışılır. Fakat tek bir gerçek var ki; 13 senenin ardından Avatar 2 bağıra bağıra geliyor. Bu film ya serinin yüz karası, ya da efsanenin devamı olacak.


Yorumlar (0)