Anasayfa > Haberler > Zack Snyder'ın Yeni Filmi Rebel Moon Çekimlerine Başladı.

Zack Snyder'ın Yeni Filmi Rebel Moon Çekimlerine Başladı.

Film 2 yıl önce Zack Snyder'ın Yeni Filmi Rebel Moon Çekimlerine Başladı.

İnternet üzerindeki en aktif hayran kitlelerinden birine sahip olan ünlü yönetmen Zack Snyder yeni bir bilim kurgu filmi çekiyor. Netflix için çektiği Army of the Dead evrenini genişletmek için planlanan devam filmi Planet of the Dead için çalışan Zack Snyder, Rebel Moon isimli bilim kurgu filmine sapıyor. Zack Snyder, prodüksiyonun başlangıcını kutlamak için sosyal medyada birkaç tane fotoğraf yayınlayarak “1. gün Rebel Moon başladı.” yazdı.

Zack Snyder’ın, Star Wars önerisi olarak hayatına başlayan Rebel Moon, Akira Kurosawa’nın Yedi Samuray’ından ilham alıyor ve zalim Balisarius’u savuşturmak için bir grup savaşçıyı bir araya getiren galaktik bir koloninin hikayesini anlatıyor. Snyder’ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar Djimon Hounsou’nun canlandırdığı General Titus karakterinin siyah beyaz bir fotoğrafını ve bazı uzay gemisi çekimlerinin sahne arkası çekimlerini içeriyor. 



Kadroda ayrıca Balisarius rolünde Rupert Friend, Charlie Hunnam, Sofia Boutella, Jena Malone, Corey Stoll, Michiel Huisman, Cary Elwes, Doona Bae ve Ray Fisher yer alıyor. Filmin senarist kadrosunda ise Snyder’ın yanında Shay Hatten ve Kurt Johnstad yer alıyor.


Yorumlar (0)