Anasayfa > Haberler > Zack Snyder'in Justice League Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Zack Snyder'in Justice League Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Fragman 4 yıl önce Zack Snyder'in Justice League Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Uzun zamandır beklenen Justice League fragmanı sonunda yayınlandı.

Justice League'in yayınlanmasından sonra seyirciler filmi beğenmediğine dair sert eleştiriler yapmıştı. Bir çok sebep gösterilse de filmin kötü olmasının asıl sebebinin filmin asıl yönetmeni Zack Snyder'in projenin yarısında ayrılması olarak gösterildi. Zack Snyder ise filmin vizyona girmesinden 3 yıl sonra büyük çabalar sonucunda filmden atılan sahneleri ile filmi yeniden yayınlayabilmenin bir yolunu buldu. Snyder'in uzun uğraşlarından sonra kesilen sahneler ile (filmin bir diğer ismi de Snyder Cut veye Director Cut'dur) filmi yeniden harmanlamayı başarabildi. Eklenen sahne sayısı çok fazla olmasa bile bu durum ana hikayenin gidişatını tamamen değiştirecek gibi görünüyor. 

Bir süredir filmle ilgili teaser fragmanları yayınlanıyordu ve burada gördüğümüz Darkseid, Joker ve kötü Superman bizi heyecanlandırmaya yetmişti. Şimdi ise resmi olarak ilk fragman yayınlandı. Hadi fragmanı beraber izleyelim. 
 

 

 

 

 

 

Fragmanın gösterdiği kadarıyla Steppenwolf hâla başdüşman olacak ancak orijinal Justice League filminde gösterilmeyen Darkseid'a da yer verilecek. Kısa bir süre de olsa Darkseid'i sonunda ekranlarda görmek oldukça keyifli olacak gibi görünüyor. Yine orijinal filmde yer verilmeyen Joker karakteri de bu filmde yer alacak ve tahminen Injustice Superman'in (kötü ve katil süperman) doğumuna sebep olacak. Justice League filmi yapılmadan önce planlanana göre iki film yapılacak ilki Injustice Superman'i konu edinirken ikinci film Darkseid üzerine olacaktı. Ancak Zack Snyder'in projeden ayrılması ve Joss Whedon'un filmi yeniden yorumlaması ile mevcut Justice League filmine ulaşıldı. 

 

Zack Snyder'in Justice League filmi 18 Mart'ta HBO MAX üzerinden yayınlanacak.


Yorumlar (0)