Anasayfa > Haberler > Yüzüklerin Efendisi Dizisinin Oyuncusu The Witcher Spin-Off'una Eklendi!

Yüzüklerin Efendisi Dizisinin Oyuncusu The Witcher Spin-Off'una Eklendi!

Dizi 3 yıl önce Yüzüklerin Efendisi Dizisinin Oyuncusu The Witcher Spin-Off'una Eklendi!

Andrzej Sapkowski'nin kitaplarına dayanarak yapılan The Witcher oyun serisi dünya genelinde oyuncular tarafından çok sevildi ve harika bir satış başarısı göstermişti. Son oyunu 2015 yılında çıkan The Witcher serisinin haklarını alarak 2019 yılının Aralık ayında başrolünde Henry Cavill'in (Geralt Of Rivia) olduğu The Witcher dizisinin ilk sezonunu yayınlamıştı.

İlk sezon kimi izleyiciler tarafında çok sevilirken kimileri tarafından yetersiz bulundu. Bazıları ise dizideki zaman geçişlerinin anlaşılmayacak şekilde yapıldığını düşündü. O günden bugüne pandemi süreci geldi geçti ve The Witcher'ın 2.sezonun çekimleri sekteye uğradığı için sürekli ertelendi. Bu süreçte Netflix 27 Temmuz 2020 tarihinde The Witcher evrenini genişletmek için "The Witcher: Blood Origins" adında mini spin-off dizisini duyurdu. 

Witcher dizisinden Geralt...

The Witcher dizisinde anlatılanlardan 1200 yıl öncesini anlatılacak mini dizinin oyuncu kadrosuna yeni oyuncular eklendi. Amazon'un haklarını alıp yapımcılığını üstlendiği dev bütçeli Lord Of The Rings(Yüzüklerin Efendisi) dizisinde rol alacağını bildiğimiz emektar İngiliz komedyen Lenny Henry, 2000'lerin başındaki Black Books dizisinden tanıdığımız Dylan Moran, ilk ve tek profesyonel yapımı bu sene çıkan mini dizi "It's A Sin" olan Nathaniel Curtis ve Sex Education dizisinin 2.sezonundaki Florence rolüyle hatırladığımız Mirren Mack oldu.


Henry dizide Balor'ı canlandırırken; Mack Merwin karakterini, Curtis Brian'ı ve Moran da Uthrok One-Nut'ı canlandıracak. 

Bu oyuncularla birlikte diziye yeni eklenen oyunculardan Young Wallander'dan tanıdığımız Jacob Collins Levy Eredin'i, Lizzie Annis Zacare'yi, Huw Novelli Callan, Francesca Mills Meldof, Amy Murray Fenrik ve Zach Wyatt da Syndril rolünü canlandıracak. 

6 bölümden oluşacağı açıklanan bu dizinin çıkış tarihi ise hala bilinmiyor. The Witcher dizisinin 2.sezonu ise 17 Aralık tarihinde yayınlanacak


Yorumlar (0)