Anasayfa > Haberler > Yeni Wonder Woman Kim Olacak?

Yeni Wonder Woman Kim Olacak?

Film 2 ay önce Yeni Wonder Woman Kim Olacak?

Henry Cavill'ın Superman rolünü bırakacağı söylentileri devam ederken James Gunn'ın başına getirildiği DC sinematik evreni sıfırlanmış ve tüm karakterler rafa kaldırılmıştı. Gunn önderliğinde yeni bir planlama sürecine girilen DC sinematik evreninin ilk filmi olan Blue Bettle yakın zamanda vizyona girmiş ve yeni bir başlangıç yapılmıştı.

Her ne kadar her şey sıfırlanmış olsada devam eden süreçte evrenin önemli süper kahramanlarına kimin hayat vereceği sorusunun cevabı hayranlar arasında sabırsızlıkla beklenmeye başlanmıştı. Yakın zamanda ortaya atılan bir habere göre ise Wonder Woman karakterini canlandıracak isim için Elizabeth Debicki isminin konuşulduğu ifade edildi.

The Crown dizisinde Prenses Diana'ya hayat veren Debicki, Galaksinin Koruyucuları serisinde Ayesha karakterini canlandırmıştı. Debicki'nin Marvel evreninde de bir karakteri canlandırmış ve tecrübe etmiş olması ile Galaksinin Koruyucuları serisinin yönetmeninin James Gunn oluşu birleşince akıllara acaba mı sorusunu getirdi.

Yakın zamanda bu soru James Gunn'a sorularak kesin bir cevap alınmış oldu. Gunn, Elizabeth ile çalışmayı sevdiğini ifade ederek bu haberin daha bir sürü şeyi uyduran bir siteden çıktığını ifade etti. Hayranların ilk beş yıllık plan içerisinde görmeyi beklediği Wonder Woman karakterinin geleceği bu cevap ile birlikte muallak bir şekilde devam etmiş oldu.


Yorumlar (0)