Anasayfa > Haberler > Yeni Versiyon Hellraiser Fragmanı İle Tanışın

Yeni Versiyon Hellraiser Fragmanı İle Tanışın

Fragman 2 yıl önce Yeni Versiyon Hellraiser Fragmanı İle Tanışın

Son zamanlarda popülerleşen, eski film serilerinin yeniden çekimleri arasına Hellraiser da ekleniyor. Yeniden çekimler arasında şu ana kadar Halloween ve Scream gibi filmler bulunuyor. Bu filmler gibi, Hellraiser da korku kategorisinden dahil oluyor. Ancak Hellraiser filmi, farklı bir formatta karşımıza geliyor. Hellraiser ekibi yaklaşan filmin, yeniden çevrim olmadığını, aynı evrende geçen yeni bir hikaye olduğunu söylüyor. Clive Barker’ın son romanından uyarlanan filmin fragmanı 20 Eylül tarihinde yayınlandı.

2022 yapımı Hellraiser, The Night House filminden tanıdığımız David Bruckner tarafından yönetiliyor. Yeni Hellraiser filmi, bağımlılıkla mücadele ederken bulmaca kutusunu bulup, kutuyla oynamaya başlayan Riley adlı bir genci konu alıyor. Riley karakterini ise Odessa A'zion canlandırıyor.


Fragmanda, bulmacaları çözen insanlara ve yaşadıkları işkenceye ufak bir göz atma fırsatımız oluyor. Bulmacaları çözmeye cesaret edenler için her türlü işkenceyi tasarlayan Pinhead’in liderliğindeki sadist cenobite da fragmanda dikkat çekiyor. Pinhead karakterini, Netflix yapımı Sense8 dizisinden tanıdığımız Jamie Clayton canlandırıyor. Kadroda ayrıca Goran Visnjic, Adam Faison, Drew Starkey ve Brandon Flynn yer alıyor. Hellraiser, 7 Ekim'de Hulu ve Disney+ üzerinden yayınlanacak.


Yorumlar (0)