Anasayfa > Haberler > Yeni Süper Kahraman Oyunları Yolda!

Yeni Süper Kahraman Oyunları Yolda!

Ünlü 3 yıl önce Yeni Süper Kahraman Oyunları Yolda!

Meşhur oyun stüdyosu Sony'nin geçtiğimiz günlerde düzenlediği PlayStation panelinde izleyiciler ve oyun severlere pek çok yeni oyun tanıtıldı. Tanıtılan oyunların arasında God of War gibi efsaneler yer alırken, Spiderman 2 ve Wolverine gibi sürpriz ve beklenmedik isimlerde oyun ve süper kahraman severleri fazlaca şaşırttı.

 

Sony'nin bir alt firması olan Insomniac Games, 2018 senesinde çıkardığı Marvel's Spiderman oyunu ile fazlaca dikkat çekmişti. Spiderman gibi efsane bir markayı alarak oyun dünyasına harika bir şekilde aktarmayı başaran Stüdyo, bu başarısı ile birlikte hem Sony'yi fazlaca sevindirmiş, hemde Spiderman severleri zevkten dört köşe etmişti. En nihayetinde gerek oyunun hikayesi, gerekse oyuncuya kendini Spiderman gibi hissettiren kontrollerini ile Marvel's Spiderman oyunu fazlaca beğenilmişti. Bu başarının üzerine Insomniac Games yeni bir Spiderman oyunu için kolları sıvamış ve bu sene çıkan Spiderman: Miles Morales oyunu ile de üst düzey bir başarı elde etmişti.

 

Geçtiğimiz günlerde yapılan PlayStation panelinde ise Insomniac Games'in üzerine çalıştığı yeni spiderman oyununun fragmanı, hayranlar ile buluştu. İlk oyunda ki Peter Parker ile bu sene çıkan oyunda ki Miles Morales'in beraber takılacakları oyunun hikayesi ise fazlaca güzel olacakmış gibi duruyor. Bu algıyı oluşturan en büyük etken ise, oyunun baş kötüsünün bizzat Venom olması. Efsane mekanikleri ve film gibi hikayesi ile gelecek senelerde bizleri güzel bir Spiderman oyununun beklediğini söylesek yalan olmaz.

spiderman oyunu

Panelde duyurulan bir diğer sürpriz oyun ise Wolverine oldu. Wolverine gibi efsane bir karakterin filmlerde, animasyonlarda ve çizgi romanlarda sürekli kullanılırken, oyun dünyasında çok az görünmesi fazlaca tuhaftı. Fakat bu tuhaflık bozulacakmış gibi duruyor. Çünkü Spiderman oyunlarını yapan başarılı firma Insomniac Games'in yeni bir Wolverine oyunu üzerinde çalıştığı duyuruldu. Henüz geliştirme aşamasında olan oyunun türü ve hikayesi hakkında bir bilgi olmamakla birlikte, çıkış tarihinin en erken 2024 olacağı duyuruldu. Her ne kadar çok geçte olsa bir Wolverine oyununun geleceğini bilmek ister istemez insanı sevindiriyor.

 

Bu iki Marvel oyununun duyurulması üzerine akıllarda şu soru oluştu; Sony kendine yeni bir evren mi kuruyor? İlk Spiderman oyunu ile evrene giriş yapan Sony, Miles Morales oyunu ile de bu evreni genişletmişti. İkinci spiderman oyununda ise oyuncuya iki karakteride kullanma imkanı veren Sony'nin, bu evrene Wolverine karakterini de katması oldukça olası duruyor. Kim bilir, belkide ileride çok daha fazla Marvel karakterinin oyununu görebiliriz?

 


Yorumlar (0)