Anasayfa > Haberler > Yeni Star Wars Filmleri Geliyor!

Yeni Star Wars Filmleri Geliyor!

Film 1 yıl önce Yeni Star Wars Filmleri Geliyor!

Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy, yeni bir Star Wars üçlemesi üzerinde çalıştıklarını ve Star Wars filmlerini tekrardan beyaz perdeye taşımak istediklerini söyledi!

Seneler önce başlayan Star Wars filmleri, ilk çıktığı tarihten bu yana kitlesini geliştirerek dünyanın en iyi Franchise’larından biri oldu. Oldukça büyük ve detaylı bir evrene sahip olan Franchise'a ise yeni filmler gelmeye devam ediyor! Yeni üçlemenin senaryo kadrosunda ise, Peaky Blinders gibi yapımların senaristliğini yapmış Stephen Knight yer alacak.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir etkinlikte yer alan LucasFilm başkanı Kennedy, yeni Star Wars filmleri hakkında şu açıklamayı yaptı; "Birkaç yıldır bu film üzerinde çalışıyoruz ve bunların hepsi ana hikaye ile bağlantılı olacak. Şimdi Steven Knight'ta yazar olarak kadromuza katıldığına göre, sizleri gayet güzel bir üçlemenin beklediğini söyleyebilirim. Önümüzdeki bir buçuk ay içinde uzunca bir süredir üzerinde çalıştığımız bir senaryo göreceğiz."

Hayranlar yeni bir Star Wars üçlemesi geleceği için oldukça heyecanlı. Fakat akıllara eski üçlemenin ana karakteri olan Rey karakterine ne olacağı sorusu geliyor. Kennedy yaptığı açıklamalarla bu soruyu da yanıtlamaya çalıştı. Yeni üçlemede de Rey karakterinin bulunacağını söyleyen Kennedy, filmin, Skywalker'ın Yükselişi filminden 15 yıl sonra geçeceğini söyledi. Rey'in bir Jedi Akademisine liderlik ettiği ve beklenmedik olayların gerçekleşeceğini söyleyen Kennedy, yeni üçleme için Stephen Knight ile birlikte kolları sıvadığını söyleyerek açıklamasını sonlandırdı.


Yorumlar (0)