Anasayfa > Haberler > Yeni James Bond Tom Hardy Olabilir!

Yeni James Bond Tom Hardy Olabilir!

Film 4 yıl önce Yeni James Bond Tom Hardy Olabilir!

Onlarca yıldır sinema tarihinde yer alan popüler ve hafızalarda yer kazanmış serilerden birisi olan James Bond, 25. Filmi Ölmek İçin Zaman Yok | No Time To Die ile nisan ayında vizyonda olacaktı fakat Covid-19 pandemisi yüzünden 20 Kasım’a ertelendi.

Yakın zamanda vizyona girmesi beklenen bazı popüler ve beklenen filmler ileri tarihlere ertelendiğinden Daniel Craig’i son kez James Bond olarak göreceğimiz No Time To Die filmin ertelenip ertelenmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Yapım şirketi filmi tekrardan erteleme kararı almaz ise film 20 Kasım’da vizyonda olacak.


“The Vulcan Reporter” adlı sinema toplulğunun kendi yaptığı habere göre bir sonraki James Bond filmlerinde karakteri Tom Hardy canlandıracak. Vulcan Reporter’in aksine güvenilirliği kesinleşmiş The Hollywood Reporter, Deadline veya benzeri kaynaklardan henüz bir haber henüz gelmedi. The Vulcan Reporter kendi haberini güvenilir kaynaklardan aldığını belirtse de henüz resmi bir açıklama gelmediğinden söylenti olmaya devam ediyor.

Mad Max: Fury Road, Venom: Zehirli Öfke, Kara Şövalye Yükseliyor, The Revenant ve Taboo’da tanınan ve son zamanlarda adından sıkça bahsettiğimiz Tom Hardy’yi önümüzdeki yıllarda Venom 2 filmde tekrardan sinemalarda göreceğiz. Yeni gelişmelerde haberdar olmak için bizi takipte kalın!


Yorumlar (0)