Anasayfa > Haberler > Yeni Hellraiser Filminden İlk Görsel Geldi!

Yeni Hellraiser Filminden İlk Görsel Geldi!

Film 2 yıl önce Yeni Hellraiser Filminden İlk Görsel Geldi!

Hulu’da yayınlanacak, 1987 korku klasiğine dayanan Hellraiser, Clive Barker'ın efsanevi korku serisinin yeniden çevrimi olacak ve bununla birlikte klasik canavara yeni bir açıdan bakmamızı sağlayacak. “Pinhead” karakterini ise, Sense8’ten tanıdığımız Jamie Clayton canlandıracak. Filmin yönetmeni David Bruckner, Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda, “Hayranların Pinhead karakterinde değişikler görmesinden hoşlanacağını düşündük." dedi. “Pinhead'i, bir kadının canlandırmasında karar kıldık.

Jamie Clayton rol için doğru kişiydi. Jamie, birçok yönden bu rol için uygun. Karakterle harika işler yapıyor.” Jamie Clayton, ilk olarak 1987 filminde Doug Bradley tarafından canlandırılan ikonik karakter Pinhead’i canlandıran dördüncü oyuncu olacak. Bruckner “Doug Bradley'nin karakterle yaptıkları oldukça ikonikti.” dedi. “Ancak, bir Doug Bradley izlenimi vermek istemedik, bunu verebileceğimizden emin değildik. Acı çekeceksiniz ve Pinhead'in arzularının neler olduğu konusunda farklı bir fikirler edineceksiniz.”



David Bruckner, bunun bir yeniden çevrim değil, Hellraiser evreninde yeni bir hikaye olduğunu iddia ediyor. Yeni Hellraiser, Odessa A'zion tarafından canlandırılan genç bir kadın olan Riley'nin hikayesini anlatıyor. Ayrıca, 7 Ekim’de yayınlanacak olan filmde yer alacak yeni bir “Cenobite” bulunuyor, “The Masque”. Yönetmen Bruckner yeni karakter The Masque hakkında, “Masque benim en sevdiğim Cenobite’lardan biri.” dedi. Ayrıca yeni birkaç Cenobite’ın da filmde yer alacağı duyuruldu.


Hellraiser yeniden çevriminde; Odessa A'zion, Jamie Clayton, Adam Faison, Drew Starkey, Brandon Flynn, Aoife Hinds, Jason Liles, Yinka Olorunnife, Selina Lo, Zachary Hing, Kit Clarke, Goran Visnjic ve Hiam Abbass rol alacak. Senarist kadrosunda Ben Collins, Luke Piotrowski ve David S. Goyer'in bulunduğu filmi David Bruckner yönetecek.


Yorumlar (0)