Anasayfa > Haberler > Yeni Bir Wanted Filmi Gelebilir Mi?

Yeni Bir Wanted Filmi Gelebilir Mi?

Film 3 yıl önce Yeni Bir Wanted Filmi Gelebilir Mi?

James McAvoy, süper güçlü suikastçımız Wesley Gibson’ı tekrar canlandırmak istiyor. Yönetmen Timur Bekmambetov tarafından aynı adlı mini çizgi roman serisinden uyarlanan aksiyon filmi Wanted’ın devam filminin çıkıp çıkmayacağı yıllardır merak konusu. Çıktığı 2008 yılında eleştirmenler tarafından çoğunlukla olumlu yorumlar alan yapım aynı zamanda beklenenin üstünde çok başarılı bir gişe performansı göstermişti. 75 milyon dolarlık bütçeyle çekilen film tam 342.4 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmişti. Tabi bunda, filmdeki diğer yıldızlar Angelina Jolie ve Mel Gibson’ın yanı sıra dönen mermilerin ilginçliğinin de etkisi var.  

wanted 2 mi geliyor

Geçtiğimiz günlerde ScreenRant’a özel röportaj veren McAvoy, kendisine yöneltilen “En çok hangi role geri dönmek isterdin?” sorusuna Wanted cevabını verdi. “Wesley Gibson’a filmde ne olacağını görmek her zaman eğlenceliydi” diyen McAvoy filmin devamı filmi konusunda istekli gözüktü. Wanted’ın yanı sıra Bruce Robertson’ın yönettiği 2013 yılında çıkan kara komedi yapımı Filth filmindeki karakterine de tekrar dönmenin eğlenceli olacağını belirtti McAvoy. Tabii bu iki yapım arasından “Wanted 2”nin gişede daha büyük bir başarı elde edeceği su götürmez bir gerçek. 

 

Hayranların, 13 yıl sonra çıkacak yeni bir Wanted filmine nasıl tepki vereceği meçhul ancak izleneceği kesin. Daha önceleri Bekmambetov, Wanted 2’nin çıkıp çıkmayacağı hakkında konuşmuştu ancak üstünden fazlaca zaman geçti. Devam filminin çıkıp çıkmayacağını hep birlikte ilerleyen yıllarda göreceğiz.

 


Yorumlar (0)