Anasayfa > Haberler > Yeni Bir Uzay Filmi: Voyagers

Yeni Bir Uzay Filmi: Voyagers

Fragman 3 yıl önce Yeni Bir Uzay Filmi: Voyagers

9 Nisan tarihinde izleyicilerin karşısına çıkarılması planlanan Voyagers filminin yeni bir fragmanı yayınlandı. Bu yeni fragman ile izleyicilere pek fazla yeni bir şey göstermeyen Voyagers filminin yayınlanma tarihinin 9 Nisandan 2 Temmuza ertelendiği duyuruldu.

Sineklerin Efendisi kitabına vurgu yapılarak "Uzayda geçen sineklerin efendisi" olarak tanımlanan Voyagers filminin, insanın temel içgüdülerine odaklanacağı açıklanmıştı. Colin Farrell, Tye Sheridan, Fionn Whitehead, Isaac Hempstead Wright ve Lily-Rose Depp'in yer aldığı Voyagers filminin yönetmenlik koltuğunda ise, Limitless ve Uyumsuz serisi gibi ünlü yapımlara imzasını atmış olan Neil Burger oturmakta.

Yakın bir gelecekte dünyadaki kaynakların gitgide tükenmesinin ardından, uzaya yeni bir ev bulma umuduyla gönderilen 30 genç kadın ve erkeği konu alan Voyagers filminin, gemideki mürettebatın en ilkel insani duygularına odaklandığı söylenebilir.

 


İnsanın temel içgüdülerine, ilkel savunma tekniklerine ve kendini keşfederek çeşitli isteklerde bulunmasına odaklanacak olan Voyavers'ın bir nebze, teknolojik bir uzay gemisinin içinde ki "Mağara adamlarını" konu alarak, geleceğin içinde ki geçmişi yaşattığını söyleyebiliriz.

Gerek kadrosu, gerekse konusu ile merak uyandıran ve ilgiyi üzerine çekmeyi başaran Voyagers filmi hakkında ki tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz

 


Yorumlar (0)