Anasayfa > Haberler > Yeni Bir Star Trek Filmi Geliyor!

Yeni Bir Star Trek Filmi Geliyor!

Film 3 yıl önce Yeni Bir Star Trek Filmi Geliyor!

Son çıkan Star Trek filmlerinin sinemadaki başarısızlığının ardından seriye yeni bir yön vermek isteyen yapımcı firma Paramount, Star Trek efsanesini daha başarılı ve akılda kalıcı bir şekilde sürdürmenin yollarını arıyordu.

Star Trek filmlerinin günümüz gişe filmlerine kıyasla bir hayli başarısız kaldığı gerçeğini fark eden yapımcı firma, Star Trek filmlerine yeni bir yol çizme kararı almıştı. Bu kararı ilk olarak 2019 senesinde başarılı yönetmen Quentin Tarantino'nun yönettiği bir Star Trek projesinin geleceğini açıklayarak kanıtlayan yapımcı firma, bu harika haberle Star Trek hayranlarını bir hayli sevindirmişti. Fakat açıklanmayan bir sebepten ötürü 2019 senesinde filmin iptal edildiğinin açıklanması ile birlikte hayranlar yine gölgede kalan Star Trek serisinden üzülerek ümitlerini kesmişlerdi. Geçtiğimiz günlerde ise Paramount stüdyoları, hayranları yeniden heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Yeni çıkacak Star Trek filminin vizyon tarihini açıklayan stüdyo, film hakkındaki sadece 9 Haziran 2023 tarihinde yayınlanacağı bilgisini paylaştı.

Bir kaç ay önce Star Trek: Discovery filminin yazarlarından olan Kalinda Vazquez'in yeni bir senaryo üzerinde çalıştığını duyuran firma, "Yeni Star Trek filminin senaryosunu Kalinda Vazquez mi yazacak?" sorularını cevapsız bıraktı. 2023 senesinde hayranların ve izleyicilerin beğenisine sunulacak film hakkında oldukça kısıtlı bilgiler verildi. Eski kadro yerine yepyeni bir ekip ile sıfırdan başlanılması beklenen filmin, içerisinde hangi oyuncuları bulunduracağı ise gizemini koruyor.

9 Haziran 2023 tarihinde yayınlanacak olan ismi belirsiz Star Trek filmi hakkında ki tüm haber ve detaylara sitemizi takip ederek ulaşabilirsiniz.

 


Yorumlar (0)