Anasayfa > Haberler > Yeni Bir Marvel Filmi: Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings

Yeni Bir Marvel Filmi: Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings

Fragman 3 yıl önce Yeni Bir Marvel Filmi:  Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings

2008 senesinde çıkan ilk Marvel filminden bu yana sinemayı ele geçiren Marvel Studios'ın yeni filmi Shang-Chi'den ilk fragman yayınlandı!

Özellikle Avengers: Infinity War filmi ile birlikte hayran kitlesini katlayarak günümüzde inanılmaz bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran Marvel, Avengers: End Game filmi ile birlikte 4. fazını bitirmişti. Marvel evreninde ki 5. faz için planlarını geçtiğimiz sene açıklayan Marvel, açıkladığı bu filmler ile kitlesine yeni kişiler çekmeyi amaçlamıştı. Covid-19 ile başlayan karantina dönemiyle birlikte dijital platformlar bir hayli popüler olmuştu. Bunu daha önceden fark eden Disney'in kuruduğu Disney+ platformu ile bu döneme ayak uydurmayı başaran Marvel, bu platformda yayınladığı diziler ile hayranlarını mutlu etmeye devam etmişti. 19 Nisan 2021 tarihi itibariyle de Marvel'ın 5. Faz filmlerinden biri olan Shang-Chi: The Legend Of The Ten Rings filminden ilk fragman geldi. Asya uyruklu aktör Simu Liu'nun başrolünü üstlendiği film, ünlü çizgi roman karakteri Shang-Chi karakterini konu alacak. Küçüklüğünden beri bir ölüm makinesi olarak yetiştirilen Liu'nun karakterinin, günlük yaşamına atıldıktan sonra karanlık geçmişi ile yüzleşmesini işleyecek olan film, Ten Rings tarikatına da değinecek. Iron-Man 3 filminde sahte de olsa gördüğümüz Ten Rings tarikatına ve büyülü objeler olan on yüzüğe değinecek olan film, karakterimizin bu örgüt ile savaşarak Shang-Chi karakterine dönüşmesini izleyiciye aktaracak.


Fragmanı ile birlikte diğer Marvel filmlerinden daha farklı gözüken Shang-Chi'nin dövüş sekanslarının oldukça emek barındırdığı belli oluyor. Özellikle Asya pazarına daha iyi hitap edilebilmek için yapılan bu hamlenin oldukça zekice olduğu söylenebilir. Bolca aksiyon ve güzel dövüş sekansı izleyeceğimizi düşündüğümüz Shang-Chi filmi, Marvel için tam anlamı ile "kilit" bir film. Günümüzde Marvel filmleri dünyada ne kadar ünlü olsa da, Asya pazarında popülaritesini korumakta zorlanıyor. Marvel'ın, devasa bir izleyici kitlesi barındıran Asya pazarına açılmak için yaptığı bu hamlenin nasıl sonuçlanacağı ise cevapsızlığını koruyor. Sumi Liu'nun başrolünü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ise, Wenwu olarak Tony Leung, Shang-Chi'nin arkadaşı Katy olarak Awkwafina ve Jiang Nan olarak Michelle Yeoh gibi oyuncular bulunmakta. Bunların yanı sıra Fala Chen, Meng'er Zhang, Florian Munteanu ve Ronny Chieng gibi oyuncuların yer alacağı film, fragmanı ile bir çok kişiyi heyecanlandırdı.

Destin Daniel Cretton tarafından yönetilen filmin senaryosu ise David Callaham Destin Daniel Cretton ve Andrew Lanham tarafından yazıldı. Kevin Feige tarafından üretilen filme Marvel tarafından Asya pazarına açılan değerli bir köprü olarak bakılıyor. Filmin başrolü olan Simu Liu'nun doğum günü ise, fragmanın yayınlandığı gün olan 19 Nisan. Marvel tarafından aktöre yapılan bu ince doğum günü hediyesi ise bir hayli güzel duruyor. Ayrıca aktöre kendi sosyal medya hesaplarında paylaşması için yeni posterler yollayan Marvel'ın, bu konuda bir hayli cömert olduğunu söyleyebiliriz. 3 Eylül 2021 tarihinde çıkması planlanan Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings filmi hakkında ki tüm detayları sitemizden takip edebilirsiniz


Yorumlar (0)