Anasayfa > Haberler > Yeni Bir Cehennem Melekleri Filmi Yolda!

Yeni Bir Cehennem Melekleri Filmi Yolda!

Film 3 yıl önce Yeni Bir Cehennem Melekleri Filmi Yolda!

Ünlü aktör Sylvester Stallone'ın hem başrolünde yer aldığı, hemde yönettiği film serisi Cehennem Melekleri 2010 senesinde hayranlar ile tanışmıştı. İçerisinde pek çok ünlü aksiyon oyuncusunun yer aldığı film adeta bir aksiyon şöleni gibiydi. Stallone ilk başta 2010 senesinde riske girerek ilk filmi, ardından ise ikişer sene arayla 2. ve 3. filmi çekmişti. Fakat üçüncü filmin diğer ikisine göre başarısız kalmasından mütevellit, 4. filmden uzun bir süre haber alınamamıştı. Taki Sylvester Stallone'un geçen günlerde yaptığı Instagram paylaşımına kadar.

Stallone yaptığı paylaşımında filmdeki karakterinin dövmesinin fotoğrafını paylaşarak Cehennem Meleklerinin Spin-off filminin çekimlerinin Ekim ayında başladığını takipçilerine duyurdu. Bir Noel hikayesi anlatacak Spin-Off filmi hakkında daha fazla detay vermeyen Stallone, filmin kadrosu hakkında da herhangi bir açıklama yapmadı. Eski filmlerdeki efsanevi kadronun bu filmde de yer alıp alamayacağı konusu ise hala akıllarda bir soru işareti olarak kalmaya devam ediyor. 4. bir Cehennem Melekleri filmi yerine bir Spin-Off filmi çekilecek olması ise, akıllara yeni soru işaretleri getiriyor.

Stallone 2014 senesinde çekilen 3. Cehennem Meleklerinden sonra fazlaca farklı işlerde oynamıştı. Gerek Creed, gerekse The Suicide Squad gibi filmlerde yer alan Stallone uzun bir aradan sonra Cehennem Melekleri serisine geri dönecek. Yeni çıkacak Spin-Off filminin konusu hakkında açıklanan tek bilgi, filmin bir Noel hikayesini konu alacağı ile sınırlı. Yine aynı şekilde filmin kadrosunda Stallone'den sonra kimlerin yer alacağı ise belirsiz. İlk üç filmde oldukça önemli bir karaktere hayat veren Jason Statham'ın ise bu Spin-Off filminde yer alıp alamayacağı konusu cevapsızlığını koruyor.

Önümüzde ki sene çıkması beklenen Spin-Off filminin fragmanını, bu senenin sonunda görmemiz oldukça olası. Fragman yayınlanmadan önce ise filmin konusu ve kadrosu hakkında çok daha detaylı açıklamalar yapılacaktır. Fakat şuna yapılan açıklamalar ile, hayranların yeni çıkacak Cehennem Melekleri filmi hakkında oldukça az bilgiye sahip olduğu rahatlıkla söylenilenilir.


Yorumlar (0)