Anasayfa > Haberler > Yasak Bölge 9, Devam Ediyor!

Yasak Bölge 9, Devam Ediyor!

Film 3 yıl önce Yasak Bölge 9, Devam Ediyor!

2009 yılında vizyona girdikten sonra gişe rekorları kıran ve dört Oscar ödülüne layık görülen District 9 (Yasak Bölge 9)filmi bir çok seyirci tarafından beğenilmişti. Filmin tam anlamıyla bir sonunun bulunmaması insanları devam filmi beklemeye itti ancak filmin yönetmeni seyirciler kadar heyecanlı değildi. Çünkü devam filmini hazırlamadan önce tamamlaması gereken projelerin olduğuna ve devam filmini çıkardığında insanların ilk filmde etkilendiği gibi etkilenmelerini istiyordu. Sanırım yönetmenimiz Neill Blomkamp devam filmini yapmaya karar vermiş gibi görünüyor.

District 9 filminde ana karakterin "3 yıl sonra geri döneceğim. Söz veriyorum." dediği bir sahne vardı ve bir çok seyirci bu sahneye inanarak yıllarca filmi beklediler ayrıca her yıl filmin vizyona girdiği gün bu repliği hatırlatarak yönetmen Neill Blomkamp'ı sıkıştırdılar. Neill Blomkamp bu hasreti 12 yıl sonra sonlandırma kararı aldı. Yönetmenin Twitter üzerinden yaptığı duyuruda yeni filmin senaryosu için Sharlto Copley ve Terri Tatchell ile birlikte çalışmalara başlandığını duyurdu. Devam niteliği taşıyan filmin ismi ise "District 10 - Yasak Bölge 10" olacak.



Bilmeyenler için ünlü yönetmen Neill Blomkap'ın bu filmden sonra başarısı giderek arttı hatta Elysium ve Chappie isimli filmlere imzasını attı. District 10 filmi ile ilgili henüz başka bir detay bilinmiyor ancak şu anlık sadece 12 yıllık hasretin bitmesi bile bizler için yeterli olacaktır. 


 


Yorumlar (0)