Anasayfa > Haberler > Willem Dafoe, Joker Olmak İstiyor!

Willem Dafoe, Joker Olmak İstiyor!

Ünlü 3 yıl önce Willem Dafoe, Joker Olmak İstiyor!

Aralık ayında seyirciyle buluşan ve tüm dünyanın dört gözle beklediği Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) filmi hayranlar tarafından çokça beğenilmiş ve gişede rekor kırmıştı. Filmin ana kötüsü olarak gösterebileceğimiz Green Goblin'i canlandıran usta oyuncu Willem Dafoe ise herkesin beğenisini kazanmış ve ne kadar iyi bir aktör olduğunu tekrar bize göstermişti. 4 kez Oscar'a aday gösterilmiş olmasına rağmen, Green Goblin performansıyla Willem Dafoe yeni bir heyecan ateşi yaktı. Joker Dafoe!

Daha Spider-Man: No Way Home'da olacağı bile belli olmadan önce DC hayranları arasında Dafoe'nun Joker'i oynayıp oynamayacağı tartışılıyordu. Hayranlar tarafından fancastingleri ve konsept çizimleri bile yapılmış Joker Dafoe son zamanlarda bi hayli revaçta. Hatta öyle ki bu durum bir röportajında Dafoe'nun kendisine de soruldu.

Willem Dafoe Joker haber görseli...

Geçtiğimiz günlerde CQ dergisine konuşan Willem Dafoe'ya, kötü karakterleri oynamayı sevip sevmediği soruldu. Buna cevap olarak tecrübeli oyuncu sırıtarak "Onun (kötü karakter) ne olduğunu bile bilmiyorum" dedi ve sözlerine "Şunu söyleyebilirim ki: 'Evet, kötü karakterleri oynamak gerçekten çok zevkli çünkü gerçek hayatta yapamadığınız şeyleri yapabiliyorsunuz. Ama bilmiyorum, bu tarz şeyler hakkında daha önce hiç düşünmedim" dedi.


Bu açıklamalarına rağmen, Willem Dafoe'nun Joker'in devam filmi ve Joaquin Phoenix ile birlikte oynamakla alakalı çok güzel bir fikri var. Dafoe:"Ya Joker'in taklitçisi varsa, o zaman gerçekten ilginç şeyler olabilir. Tabiki de Jokerler'in kapışmasından bahsetmiyorum ama Joker olmayan birisinin Joker olduğunu öne sürmesinden bahsediyorum. Eğer elinizde Joaquin Phoenix'in Joker'i ve onun yaptıklarını taklit eden ya da sadece saçma sapan hareket eden birisi varsa ortaya gerçekten ilginç bir hikaye çıkabilir." dedi.

İki Joker'i beyaz perdede görmenin muhteşemliğinin yanında Joker karakterini adeta yaşar derecesinde can verebilecek iki oyuncuyu beyaz perdede görmenin heyecanın inanılmaz bir şey. Joker hakkında ilk defa konuşan Dafoe yeşil ışık yakmışa benziyor. Warner Bros. tarafı ise hala sessizliğini korumakta. Joker'in devam filmi hakkında gelecek açıklamaları heyecanla bekliyoruz.


Yorumlar (0)