Anasayfa > Haberler > Will Smith’ten Özür Videosu!

Will Smith’ten Özür Videosu!

Ünlü 2 yıl önce Will Smith’ten Özür Videosu!

Will Smith, bu yılki Oscar Ödülleri'nde Chris Rock'a yönelik saldırısını çevreleyen tartışmayı ele aldı ve kamuoyundaki imajını zedeleyen bir münakaşa hakkında en yalın düşüncelerini dile getirdi. Yayınladığı duygusal bir YouTube videosunda Smith, “King Richard”daki performansıyla en iyi erkek oyuncu ödülünü kabul ettikten sonra eşi Jada Pinkett hakkında yaptığı şaka nedeniyle Chris Rock’ı tokatlamıştı. Smith, yayınladığı videoda Rock'tan neden özür dilemediğini ele aldı.

Smith, “Her şey bulanık.” diyor. “Chris'e ulaşmaya çalıştım ve bana yolladığı mesaj, konuşmaya hazır olmadığı ve hazır olduğunda ise bize ulaşacağıydı.”. Smith, davranışlarından dolayı üzgün olduğunu bir kez daha dile getirdi ve davranışını "Kabul edilemez." olarak nitelendirdi. Oyuncu, Rock'ın şakasında Pinkett Smith'in alopesi nedeniyle yaşadığı saç dökülmesine atıfta bulunduğu için şiddetle karşılık verdiğini söyledi. Videoda, bazı noktalarda derin bir iç çeken ve gözyaşlarına direniyor gibi görünen Smith, “O anda böyle davranmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.” diyor. “Saygısızlık veya hakaret duygusuyla baş etmenin, en iyi yolunun bu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.”

Smith ayrıca, Rock'ın şakasının ardından Pinkett Smith'in, onu sahneye çıkıp bir şeyler yapması gerektiği hakkında teşvik edici hareketlerde bulunduğu söylentilerini yalanladı. Oyuncu, karısının onu Rock'a saldırmaya teşvik edecek hiçbir şey yapmadığını söyledi. Smith, “Kendi başıma düşüncesizce bir seçim yaptım.” dedi. “Jada'nın bununla hiçbir ilgisi yoktu. Üzgünüm bebeğim. Hepimize getirdiğim hararet için çocuklarımdan ve ailemden özür dilemek istiyorum.” dedi.

 



Smith'in Oprah Winfrey gibi yüksek profilli bir gazeteciyle yapacağı röportajda, Rock’ı tokatlaması hakkında konuşacağına dair spekülasyonlar vardı, ancak aktör bunun yerine sosyal medyayı doğrudan kullanarak YouTube hesabı üzerinden bir video yayınladı. Tokatın ardından Smith, Oscar’ın arkasındaki grup olan Academy of Motion Picture Arts and Sciences’tan istifa etti ve pişmanlık ifadeleri sundu.

Rock kısa süre önce 24 Temmuz'da New Jersey'deki bir stand-up gösterisi sırasında sessizliğini bozdu. Rock, “Şimdiye dek kelimelerden incinip birinin yüzüne asla yumruk atılmamıştır.” diye şaka yaptı. Rock şaka yaparak kurban olmadığını söylemeye devam etti, "Evet, bu acıttı. Ama bunu kafamdan atıp ertesi gün işe gittim. Kağıt kesiği için hastaneye gitmem.” dedi.

Oscar gecesinde Smith, en iyi belgesel ödülü “Summer of Soul”un yönetmeni Ahmir “Questlove” Thompson'a verilmek üzereyken, Rock'a saldırdı. Olaya verilen şok tepki, Thompson'ın podyumda geçirdiği zamanı gölgede bıraktı. Smith, videoda, “Anınızı çalmış ve lekelemiş olmam gerçekten beni çok üzüyor. Hala Questlove'un gözlerini görebiliyorum. Olay, Questlove'un ödülü sırasında oldu. 'Özür dilerim.’ demek gerçekten yeterli değil.”

Smith videonun sonunda, hatalarından ders alacağına dair bir söz vererek videoyu kapattı: “Size size söz veriyorum, dünyaya ışık, sevgi ve neşe getirmeye derinden bağlıyım. Sabredebilirseniz, söz veriyorum tekrar arkadaş olabileceğiz.” dedi.

 


Yorumlar (0)