Anasayfa > Haberler > Will Smith En Sevmediği Filmini Açıkladı

Will Smith En Sevmediği Filmini Açıkladı

Ünlü 3 yıl önce Will Smith En Sevmediği Filmini Açıkladı

Her oyuncunun kariyerinde "Keşke oynamasaydım" dediği bir film vardır. Will Smith de bu genellemenin dışında değil. Kariyeri boyunca eleştirilen birçok filmi olsa da Smith'in en büyük pişmanlığı olarak diğer filmleri arasından öne çıkan bir filmi var gibi görünüyor. 

 

Sosyal medya kullanıcıları ile sohbet ettiğini gören GQ'nun "Actually Me" programında yer alan bir kullanıcı "Sizce Smith'in en kötü filmi ve en iyi filmi hangisidir?" diye sordu. Will Smith "En iyisi... Men in Black ve The Pursuit of Happiness ile bir bağımız olduğunu düşünüyorum. Farklı nedenlerden dolayı. Bunlar neredeyse mükemmel filmler ama en kötüsü... Bilemiyorum. Wild Wild West bana batan bir diken gibi. Kendimi orada görmeye dayanamıyorum." sözlerini kullandı. 

 

Wild Wild West için 1999 yılında vizyona girdiğinde eleştirmenler tarafından yerle bir edilmişti. Wild Wild West Smith'e hit bir single verdi ancak bu filmin kötü imajını hafızalardan silmek için yeterli değildi. Smith daha önce de yer aldığı röportajlarda filmle ilgili olumsuz görüşlerini belirtmişti. 

Will Smith filmleri

170 milyon dolarlık bir bütçeyle, en pahalı filmlerden biri yapan bir rakamla, gişe gelirleri sadece 222 milyon doları buldu ve bu filmi finansal olarak da başarısız konumuna getirdi. Buna ek olarak film, En Kötü Film ve En Kötü Orijinal Şarkı dahil olmak üzere sekiz adaylığından beşini kazandığı Raspberry Ödülleri'nin manzaralarında kendini buldu. Bu nedenle, filmin şu anda Rotten Tomatoes'da %17'lik bir oylamaya sahip. 

 

Will Smith, Wild Wild West'in 90'lardaki başarısını zedelediğinden bu yana geçen yirmi yılda kendini kurtarmayı başarmış olsa da, filmin başarısızlığı bir hatıra olarak kaldığı çok açık.

 


Yorumlar (0)