Anasayfa > Haberler > Wednesday ve Extraction'ın Devam Yapımları Geliyor!

Wednesday ve Extraction'ın Devam Yapımları Geliyor!

Dizi 5 ay önce Wednesday ve Extraction'ın Devam Yapımları Geliyor!

Wednesday, Stranger Things, Peaky Blinders gibi büyük hayran kitlelerine ulaşmış yapımlar için Netflix'den sevindirici haberler geldi. Netflix birbirinden farklı zaman dilimlerinde geçen tüm bu yapımları daha derinlemesine inceleme şansı elde edebileceğimiz spinoff yapımlar için yeşil ışığı yaktı.

Yıllar sonra yeniden karşımıza çıkan ve sosyal medyada büyük ses getiren Wednesday dizisinin ikinci sezonu için çalışmalar devam ederken yalnızca bir bölümde hikayeye eşlik etmiş olmasına rağmen Wednesday için oldukça önemli biri olduğunu gördüğümüz Uncle Fester karakteri için bir dizi geliştirilme çalışmasının da başladığını bilgisi ortaya çıktı.

Wednesday'den ayrıyeten, Neredeyse 10 yılı bulan bir süreç sonunda 4 sezon olarak karşımıza çıkan hikayesiyle bizleri sürekleyen, izlemeye doyamadığımız adeta elimizde büyüyen oyuncu ekibiyle Stranger Things dizisi için iki güzel haber geldi. Şu aşamada orijinal kadrodan kimseyi görüp göremeyeceğimiz belli olmasa da bir animasyon serisi ve aksiyon temalı ikinci bir yapımın geliştirilme aşamasında olduğu duyuruldu.

Ayrıca, 1900'lü yılların İngilteresinde geçen ve acımasız Shelby ailesinin hikayesine 6 sezon konuk olduğumuz Peaky Blinders dizisi içinde 2 güzel haber duyuruldu. Netflix bu efsane dizi için orijinal hikayenin yaklaşık 10 yıl sonrasında Boston'da geçecek bir yapım ile dizinin en ilginç isimlerinden biri olan Polly karakterinin üzerinde durulan bir başka hikaye için çalışmalara başladığını duyurdu.



Artı olarak, Chris Hemsworth'u Tyler Rake karakteri olarak gördüğümüz Extraction serisi için üçüncü filmin çalışmaları devam ederken film ile ilgili bir çalışmanın daha sürdüğü öğrenildi. Bir başka paralı askerin hikayesine odaklanacak olan bu yapımın ana karakterinin kim olacağı şu an belli olmasa da bu yapımın Extraction serisi içinde görmüş olduğumuz karakterlerden Gaspar veya Nik Khan'ın hikayesine odaklanabileceğine dair iddialarda konuşulmakta.


Son olarak da, ünlü yönetmen Zack Snyder'dan geçtiğimiz günlerde güzel bir haber geldi. Zack Synder'ın Netflix için hazırlamış olduğu Army of the Dead serisi 2021 yılında çekilen 2 filmin ardından aynı evrende geçmekte olduğu doğrulanan bir başka yapım için duraklatılmıştı. Snyder yakın zamanda verdiği bir röportajda serinin devamı için bir çok kayıt aldıklarını ve devam etmek konusunda oldukça heyecanlı olduğunu belirtti.


Yorumlar (0)