Anasayfa > Haberler > Wednesday, 2.Sezon Olacak Mi? Ne Zaman?

Wednesday, 2.Sezon Olacak Mi? Ne Zaman?

Dizi 2 yıl önce Wednesday, 2.Sezon Olacak Mi? Ne Zaman?

Son günlerde nereye baksanız göreceğiniz, arkadaş ortamlarında konuşulan ve herkesin keyifle izlediği bir Netflix yapımı var. Aslında bu hikayeye çok yabancı değiliz. Netflix’in bu yeni dizinin ana konusu; yıllardır bildiğimiz ve tanıdığımız Addams Family’in üyelerinden Wednesday…

Netflix’in yeni çıkarmış olduğu komedi ve korku karışımı gizemli dizi Wednesday çok kısa bir süre içerisinde 83 ülkede gündeme oturdu ve en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Oldukça popüler bir diğer yapın olan Stranger Things’in rekorlarını çok kısa süre içerisinde paramparça eden Wednesday büyük bir başarı yakalamış durumda. Bu başarısı hem seyircilerin hem de yapımcıların yakın takibinde. Dizinin yayınlandığı zamandan sadece günler sonra tek bir merak konusu var. İkinci sezon olacak mı? İkinci sezon ne zaman yayınlanacak?

Addams Family’in ölüme ve acıya takıntılı üyesi Wednesday’i anlatan dizi; komedisi ve gizemi ile ilgileri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin başarısının sebebi hikayesi, kurgusu ve oyunculuğun hakkını veren genç oyuncu Jenna Ortega’nın harika performansı. Jenna Ortega, bu dizideki rolü için çello, Almanca, eskrim, kano, boks eğitimleri almış. Ayrıca dizinin popüler olan dans sahnesindeki figürleri ise tamamen kendisi tasarlamış. Başarılı oyunculuğu ise birçok izleyicinin Jenna Ortega’ya hayran olmasına sebep oldu.



Dizinin Netflix’in uzun zamandır devam eden başarılı yapımlarının rekorunu sadece günler içerisinde kırması sonrası yeni sezonun gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Bu konu hakkında resmi bir açıklama olmasa da dizinin yapımcılarından Miles Millar’ın yakın zamanda yaptığı röportaj büyük değer taşıyor. Ayrıca dizinin son bölümünde yeni bir sezon için “The End?” yazılarak açık bir kapı bırakıldı. Yine de resmi bir açıklama duymak gönülleri rahatlatabilir.

Miles Millar, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda “Bizim için, bir yapım oluştururken önemli olan geleceğe bakmaktır. Temel olarak bir yapım için oturduğumuzda birden çok sezona hazırlanırız. Bu asla beklenmez ama yapımın başarılı olmasına karşın en az üç dört sezonluk hikaye düzenlenir. Geliştirilebilir ve değiştirilebilir hikayeler. Genelde, hangi karakterin veya oyuncunun üzerinden hikaye geliştirmek istediğinizi gözlemlemek istersiniz. Ancak gelecek sezonlarda yapmak istediklerimiz konusunda oldukça geniş ve büyük bir alanımız var.” dedi.

Buradan aslında yapımın başarılı olması durumunda yeni sezonlar için hazır olduklarını dile getirmek istiyor. Yeni sezonun geleceği konusunda resmi duyuru yapılsa bile en yakın 2023 sonlarında izleyebileceğimizi unutmayın.


Yorumlar (0)