Anasayfa > Haberler > Warhammer 40K Evreni Henry Cavill İle Büyüyor

Warhammer 40K Evreni Henry Cavill İle Büyüyor

Film 5 ay önce Warhammer 40K Evreni Henry Cavill İle Büyüyor

Amazon Studios'un “Warhammer 40,000”in haklarını satın alıp, bir sinematik evren yaratacaklarını açıklamasının üzerinden bir yıl geçti. “Warhammer 40,000” sinematik evreninde, Henry Cavill’ın hem başrol hem de yapımcı olacağı doğrulandı. Aradan geçen bir yılın ardından nihayet Games Workshop, Amazon ile sözleşme imzaladığını ve yapım için bir sonraki aşamaya geçilebileceğini doğruladı.

“Warhammer 40,000”, Space Marines'in başrolde olduğu çok popüler bir masaüstü savaş oyunu için yaratılan bilim kurgu evrenidir. “Warhammer 40,000” evreni, Faşist Imperium'daki korkunç tehditler karşısında, insanlığın hayatta kalmaya çalıştığı kasvetli bir evrendir.

Görünüşe göre Games Workshop, Amazon ve Henry Cavill, anlatmak istedikleri “Warhammer 40,000” hikâyeleri üzerinde çalışıyor. Projenin bir filmle mi yoksa bir diziyle mi başlayacağı belli değil. Ancak Games Workshop her ikisinin de olabileceğini belirtiyor. Games Workshop bir blog yazısında "Şu anda size söyleyebileceğimiz tek şey, “Warhammer”a tutku duyan seçkin bir senarist grubu, sevdiğiniz ortamı ve karakterleri ekrana taşımaya yardımcı olmak için bir araya geldi. Projeye kalemini, kılıcını ve mızrağını alarak gelen bu muhteşem ekip, baş yapımcımız Henry Cavill tarafından desteklenecek." dedi.

Bu, “Warhammer 40,000” hayranları için heyecan verici bir haber olsa da ortaya nasıl bir ürün çıkacağı konusundaki endişeler devam etmekte. Games Workshop, sözleşmeler imzalandıktan sonra herhangi bir film veya dizinin, hayata geçmesinin genellikle birkaç yıl sürdüğünü söyleyerek beklentileri yönetmeye çalıştı. Games Workshop, "TV ve film prodüksiyonları devasa girişimlerdir. Projelerin, anlaşmalardan iki ila üç yıl sonra ekrana gelmesi normal bir şeydir. Yine de işler şu anda düzgün bir şekilde ilerliyor ve mümkün olan en kısa sürede harika şeyler başaracağımıza dair bahse girebilirsiniz."

Şu anda Henry Cavill'in “Warhammer 40,000” sinematik evreninde hangi karakteri canlandıracağına dair bir bilgi yok. Ancak 2021'de IGN'e konuşan Cavill, “Warhammer” mitolojisinin kilit karakterleri olan Primarch'lardan veya Captain-General'lardan birini oynamakla ilgilendiğini ifade etti. Ünlü bir “Warhammer 40,000” hayranı olan Cavill proje hakkında çok heyecanlı görünüyordu. "Warhammer'ı çocukluğumdan beri seviyorum, bu da sinematik evreni benim için gerçekten özel kılıyor. Bu sinematik evreni, başlangıcından itibaren yönetme fırsatı büyük bir onur ve sorumluluk. Vertigo, Amazon ve Games Workshop'un bunun gerçekleşmesi için harcadığı efor için daha fazla minnettar olamazdım. Neredeyse hayat boyu süren bir hayali gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştım."


Yorumlar (0)