Anasayfa > Haberler > Vin Diesel, Taciz İle Suçlanıyor!

Vin Diesel, Taciz İle Suçlanıyor!

Ünlü 5 ay önce Vin Diesel, Taciz İle Suçlanıyor!

“Hızlı ve Öfkeli” serisinin yıldızı Vin Diesel, eski asistanı tarafından açılan bir davada cinsel taciz iddiasıyla suçlandı. Dünyanın en çok hasılat elde eden aktörlerinden biri olan Diesel, 2001 yılından bu yana Hızlı ve Öfkeli serisinde Dominic Toretto'yu canlandırıyor ve iki “Hızlı ve Öfkeli” hariç her filmde rol alıyor. 

Vanity Fair tarafından bildirildiği üzere, Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı, eski asistanı Asta Jonasson tarafından açılan bir davada cinsel taciz iddiasıyla suçlandı. Davada, Diesel'in 2010 sonbaharında “Fast Five” filminin çekimleri sırasında eski çalışanını cinsel olarak darp ettiği iddia ediliyor. Diesel'in temsilcileri ise iddiaya hemen yanıt vermedi.

Asta Jonasson, Vin Diesel'in yapım şirketi One Race tarafından “Fast Five” filminin çekimleri sırasında Atlanta'daki sette, aktöre yardımcı olması için işe alınmıştı. Jonasson’un iş sorumlulukları arasında, partiler düzenlemek ve Diesel'e, etkinliklerde eşlik etmek bulunuyordu. Davada, Eylül 2010'da bir gece St Regis otelindeki süitte yalnız oldukları sırada Diesel'in, Asta Jonasson'un bileklerini elleriyle kavradığı ve onu yatağa çektiği iddia ediliyor. Jonasson, Diesel’in hemen durmasını istemiş ve Diesel'in elinden kurtulduktan sonra kapıyı açıp gitmesini beklemiş. Ancak Diesel'in, odadan çıkmak yerine Jonasson'a yaklaştığı, göğüslerini ellediği ve durması için yalvarmasına rağmen göğsünü öptüğü iddia ediliyor.



Ardından Diesel'in dizlerinin üzerine çöktüğü, Jonasson'un elbisesini beline kadar indirdiği ve ellerini Jonasson'un iç uylukları da dahil olmak üzere üst bacaklarında gezdirerek cinsel tacizde bulunduğu iddia ediliyor. Diesel iç çamaşırını çıkarmaya çalıştığında Jonasson, çığlık atarak koridora kaçmış. Arkasından çıkan Diesel, Jonasson’u koridorda yakalayıp duvar kenarında sıkıştırarak cinsel organına dokunmaya zorlamış. Diesel mastürbasyon yaparken dehşete düşen Jonasson, gözlerini kapatarak cinsel saldırıdan uzaklaşmaya ve onu daha fazla sinirlendirmemeye çalışmış.


Davada, Jonasson'un bu olaydan birkaç saat sonra işten kovulduğu iddia ediliyor. Jonasson, One Race’teki asistan pozisyonu kabul ettiğinde bir gizlilik anlaşması imzaladığı için, yıllar boyunca sessizliğini korumak zorunda kaldı. Ancak cinsel taciz ve tecavüz mağdurlarını, gizlilik anlaşmalarının uygulanmasından koruyan Speak Out Act sayesinde Jonasson, Hızlı ve Öfkeli yıldızının karıştığı iddia edilen cinsel taciz hakkında konuşabildi.


Yorumlar (0)