Anasayfa > Haberler > Vikings'in Ragnar'ı Black Snow'a Katıldı!

Vikings'in Ragnar'ı Black Snow'a Katıldı!

Ünlü 2 yıl önce Vikings'in Ragnar'ı Black Snow'a Katıldı!

Vikings dizisindeki Kral Ragnar karakterini canlandıran yıldız oyuncu Travis Fimmel, Avustralya’da yapımına devam edilen dram-gizem dizisi Black Snow’un kadrosuna dahil oldu.

Altı bölümlük mini dizi olan Black Snow, Kuzey Queensland’de “Avustralya Güney Denizi Adalıları” topluluğunu sarsan küçük bir kasaba cinayetinin gizemini konu alıyor. Dizi, All3Media International tarafından finanse ediliyor ve üretiliyor. Dizinin kadrosunda, Talijah Blackman-Corowa, Jemmason Power, Brooke Satchwell, Alexander England, Rob Carlton, Erik Thomson ve Kym Gyngell gibi isimlerin yanı sıra şarkıcı Ziggy Ramo da bulunuyor. Ziggy Ramo, ilk kez bir dizi için kamera önüne geçecek.

Dizi, “Kim yaptı? (whodunit)” gizemini içerisinde bulundururken aynı zamanda bir reşit olma hikayesini de konu alıyor. 1995’te on yedi yaşındaki Isabel Baker öldürülür. Bu cinayet, Ashford kasabasını şok eder. Avustralya Güney Denizi Adalıları topluluğunu derinden sarsar. Dosya çözülememiş, katil bulunamamıştır. 2020 tarihinde açılan bir zaman kapsülü, soğukkanlı dedektif James Cormack'i (Travis Fimmel) katilin izine götüren bir sırrı ortaya çıkarır. Konusuna sahip olan mini dizi için net bir yayın tarihi verilmedi.



Lucas Taylor tarafından yaratılan dizinin senarist kadrosunda Boyd Quakawoot ve Beatrix Christian bulunuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Sian Davies ve Matthew Saville yer alıyor. Dizinin yapımcılığını da Lois Randall ve Kaylene Butler ile birlikte “Goalpost”tan Rosemary Blight üstleniyor.


“Stan Originals” şirketinin içerik sorumlusu Cailah Scobie dizi hakkında şunları söyledi: “Vikings yıldızı Travis Fimmel de dahil olmak üzere, olağanüstü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Black Snow, büyüyen “Stan Originals” listemizde önemli bir yer kaplayacak. Bu yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bu olağanüstü diziyi onlar olmadan yapabilmek mümkün olmazdı.” 

Goalpost Television'dan Rosemary Blight şunları ekledi: “Bu olağanüstü diziyi Kuzey Queensland'deki ‘Avustralya Güney Denizi Adalıları’ topluluğuyla birlikte yapmak büyük bir ayrıcalık. Sian Davies ve Matthew Saville tarafından yönetilen inanılmaz yetenekli bir yaratıcı ekibimiz ve Travis Fimmel gibi aktörlerin deneyimlerini, Talijah Blackman-Corowa ve Jemmason Power gibi heyecan verici yeni isimlerle birleştiren harika bir oyuncu kadrosuna sahibiz.” dedi.


Yorumlar (0)