Anasayfa > Haberler > Venom'un Yeni Filminden Kötü Haber

Venom'un Yeni Filminden Kötü Haber

Film 3 yıl önce Venom'un Yeni Filminden Kötü Haber

2018 senesinde Sony Pictures tarafından çekilen ilk Venom filmi gişede 855 milyon dolar hasılat yaparak beklenmedik bir şekilde gişe rekoru kırmıştı. Hayranlar tarafından beğenilen ilk film eleştirmenler tarafından aynı şekilde karşılanmıştı. Tom Hardy'nin hayat verdiği hırslı gazeteci Eddie Brock karakterinin Venom'a dönüşümünü konu alan ilk filmin ardından ikinci bir devam filminin geleceği herkes tarafından biliniyordu. Devam filminin ilk fragmanı 10 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanmıştı.

Sony Pictures pandemi sebebiyle birkaç kez ertelenen Venom: Let There Be Carnage filmini  son derece bulaşıcı olan delta varyantının ardından ABD'de COVID-19 vakalarının hızla artması nedeniyle filmin bir kez daha erteleneceği açıklandı. COVID-19 vakalarında bu artışın ardından Uluslararası Araştırma Grubu tarafından yakın zamanda yapılan ankete göre sinemaseverlerin %67'sinin COVID-19 vakalarının artışı nedeniyle sinemaya gitmekten çekindiğini açıkladı. Uzun bir süredir sinema sektörünü askıda bırakan COVID-19 bir süre daha askıda bırakmaya devam edecek gibi duruyor.

Sony Pictures 2018'de çıkan Venom filminin devam filmi olan Venom: Let There Be Carnage filminin vizyon tarihini ilk olarak 25 Haziran 2021 olarak belirlemişti. Sonrasında filmi 7 Eylül 2021 tarihine erteleyen Sony Pictures, vizyon tarihini bir hafta daha ileri alarak 24 Eylül 2021 olarak belirlemişti. Sony Pictures artan COVID-19 vakaları nedeniyle filmin vizyon tarihini tekrardan erteleyerek 15 Ekim 2021 tarihine aldı. COVID-19 vakalarının artışı nedeniyle filmin tekrardan ertelenmesi ise oldukça olası


Yorumlar (0)