Anasayfa > Haberler > Venom'un Yeni Düşmanı Carnage'lı Fragman Geldi!

Venom'un Yeni Düşmanı Carnage'lı Fragman Geldi!

Fragman 3 yıl önce Venom'un Yeni Düşmanı Carnage'lı Fragman Geldi!

2018 senesinde Sony tarafından çekilen ilk Venom filmi, eleştirmenleri pek tatmin edemese de, hayranlar tarafından fazlaca beğenilmişti. Ünlü aktör Tom Hardy tarafından canlandırılan Eddie Brock karakterinin "Venom" karakterine dönüşme hikayesini konu alan ilk Venom filmi, açık kapılar bırakarak son bulmuştu. Devam filminin geleceği ilk film çıktığı andan beri biliniyordu. Fakat herhangi bir görsel veya fragman yayınlanmamıştı. 10 Mayıs Pazartesi günü itibariyle bu dönem son buldu ve ikinci Venom filmi olan "Venom: Let There Be Carnage" filminden ilk fragman geldi!

Ruben Fleischer'ın yönetmenliğini üstlendiği ilk Venom filmi, izleyicilerin çoğunluğu tarafından beğenilmişti. Filmin ilk yarısında Eddie Brock karakterine ve Eddie'nin habercilik kariyerine odaklanan film, ikinci yarısı ile birlikte Eddie ve Venom karakterlerini birleştirerek filme heyecan katmıştı. İlk başta fazla anlaşamayan, fakat zaman geçtikçe iş birliği yapmak zorunda oldukları için birer düşmandan dosta dönüşen Eddie ve Venom ikilisi, filmin sonunda zafer kazanmışlardı. Riz Ahmad'in canlandırdığı düşman simbiyot karakterini öldürerek dünyayı kurtaran ikili, filmin sonunda Eddie'nin haberi için, hapiste olan Woody Harrelson'ın canlandırdığı Carnage karakterini ziyaret etmiş ve tanışmışlardı. Bu sahne ile birlikte ikinci filmin ana düşmanının Carnage olacağı onaylanmış ve daha iyi olması ümit edilen ikinci film heyecan ile beklenmeye başlanmıştı.



3 sene aradan sonra, 10 Mayıs pazartesi günü yayınlanan ve Andy Serkis'in yönetmenliğini üstlendiği Venom: Let There Be Carnage filminin fragmanı, büyük bir ilgi toplamayı başardı. Fragman, Venom ve Eddie ikilisin kahvaltı hazırlaması ile başlamakta. Eddie sıradan insanlar gibi kahvaltı hazırlamaya çalışırken, Venom'un bir anda Eddie'yi yerine oturtarak bütün gücüyle yemek hazırlamaya başlaması ise, Venom'un dünyaya ne kadar adapte olduğunun bir kanıtı. İlk filmin ardından birbirleri ile oldukça samimi birer dost olmuş gibi duran ikilinin, fragmanın ilerleyen dakikalarında gözüken büyük tehlikeler ile yüzleşmesi gerekecek.

Fragmanın ilerleyen sahnelerinde ise, ilk filmin After-Credits (Yazılardan sonra) kısmında gösterilen ve ünlü aktör Woody Harrelson tarafından canlandırılan Cletus Kasady isimli piskopat katil karakteri gösterilmekte. Filmin ilerleyen kısımlarına doğru farklı bir simbiyot ile birleşerek ünlü Carnage karakterine dönüşecek olan bu mahkûmun, oldukça güçlü bir hâl alacağı söylenebilir. Çizgi romanlar da, Venom'un en büyük düşmanlarından biri olarak gösterilen Carnage karakterinin, filme nasıl yansıtılacağı ise muamma.

Cletus Kasady karakterinin çeşitli işlemler ile Carnage karakterine dönüştürüldüğü fragman, Carnage karakterine ilk bakış ile son bulmakta. Venom karakterine oldukça benzeyen fakat Venom'dan çok daha vahşi, tehlikeli ve acımasız olan bu karakterin, bu kadar güç ile ne yapacağı ise tamamen belirsiz. Yüzlerce adam öldürmüş acımasız, sadist ve psikopat bir insan ile oldukça güçlü bir simbiyotun birleşimi olan Carnage karakteri ile, mahalle dostumuz Anti-Hero Venom karakterinin dövüşeceği Venom: Let There Be Carnage filminin fazla heyecanlı olacağı öngörülebilir. Eylül 2021 tarihinde sadece sinemalarda gösterime gireceği duyurulan filmin, salgın ilerlerse ertelenmesi oldukça olası


Yorumlar (0)