Anasayfa > Haberler > Venom 2 Gişede Rekor Kırdı! 

Venom 2 Gişede Rekor Kırdı! 

Film 3 yıl önce Venom 2 Gişede Rekor Kırdı! 

Pandeminin başlamasıyla birlikte gelen kapanmalar her sektöre olduğu gibi sinema sektörüne acı verici seviyede ket vurdu. Netflix, HBO Max ve Amazon Prime gibi platformlar bu dönemde kullanıcı sayısını 2-3 katına çıkarmış olsa da sinemalar adeta toz tuttu. 2020 yılında çoğunlukla sahipsiz kalan sinema salonları, 2021 yılının İlkbahar’ından itibaren tekrar dolmaya başladı. Bu dönem içinde F9, A Quiet Place, Jungle Cruise gibi yapımlar gişede ciddi başarılar elde ederken gişeyi yavaş yavaş tekelleştirmeye başlayan bir Franchise vardı: Marvel…

 

Marvel, 2021 yılının başında Disney+ platformunda çıkmaya başlayan Wanda&Vision dizisiyle birlikte bu filmsiz ve sinemasız geçen dönemde insanları tekrar heyecanlandırmaya ve Marvel Sinematik Evrenine tekrar ısındırmaya başladı. Sonrasında gelen dizilerin yanında Black Widow ve özellikle Shang-Chi And The Legend Of Ten Rings (Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi)’in gişedeki başarıları bunun en büyük ispatları oldu. Ne kadar yapımcılığı Sony Tarafından yapılsa da “Venom 2: Let There Be Carnage” da bu gişe canavarlarından biri haline geldi. 

 

Çünkü “Venom 2: Let There Be Carnage” filmi pandeminin başından itibaren çıktığı ilk hafta sonunda en yüksek gişe hasılatı elde eden film ünvanını ele geçirdi. 90.1 milyon dolarlık bir çıkışla birinci sıraya yerleşen “Venom 2: Let There Be Carnage” hala vizyonda ve 115 milyon dolarlık bir hasılat elde etti çıkış yaptığı 1 Ekim tarihinden itibaren.  

 

Tabi bunun Tom Hardy, Venom ve süper kahraman filmlerine olan hayranlıktan başka bir sebebi de var: Spoiler! Bundan sonrası film çıkmadan önce çıkan söylentiler olacağı için hala filmi izlemediyseniz okumamanızı tavsiye ederim. Tadınızı kaçmasını istemeyiz.  

venom 2 izle

Spoilersız güvenli alandan çıktığımıza göre şunları söyleyebilirim. Film çıkmadan önce çıkan söylentiler ve After Credit sahnesinin sızdırıldığına dair çıkan bir video olsun herkesi bir heyecan kaplamaya başladı. Çünkü sızan sahnede Tom Hardy’nin Venom’u televizyondaki Tom Holland’ın Spiderman’ine bakıyordu. Bu çok büyük bir olaydı. Zaten “Spiderman: No Way Home” filmi için 3 Spiderman’i de göreceklerine dair söylentiler üretip büyük bir hype tufanına kapılan Marvel izleyicileri bu sahneyle birlikte adeta deliye döndü. Tom Holland’ın da kendi İnstagram hikayesinden “Venom 2: Let There Be Carnage” postunu paylaşıp Tom Hardy’i tebrik etmesiyle etraf adeta alev aldı. Bunun da filmin gişesine çok büyük etkisi oldu tabiki.  

 

“Venom 2: Let There Be Carnage” filmi 15 Ekim tarihinde “Venom: Zehirli Öfke 2” adıyla ülkemizde vizyona girecek. Ne kadar yurt dışında olduğu kadar büyük bir gişe yapması beklenmese de, ülkemizde de iyi bir gişe yapması planlanan Venom: Let Be Carnage`ın kazancına kazanç ekleyeceğine kesin gözüyle bakılıyor. 


Yorumlar (0)