Anasayfa > Haberler > Vanessa Kirby, Invisible Woman’ı Oynamak İstiyor!

Vanessa Kirby, Invisible Woman’ı Oynamak İstiyor!

Ünlü 11 ay önce Vanessa Kirby, Invisible Woman’ı Oynamak İstiyor!

Marvel hayranları, merakla beklenen Fantastik Dörtlü filminin resmi oyuncu kadrosu açıklamasını heyecanla bekliyor. Birçok söylenti arasında potansiyel adaylar hakkında dolaşan söylentiler arasında, Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'daki rolüyle tanınan Vanessa Kirby, Marvel Stüdyoları tarafından kendisine fırsat verilmesi halinde Invisible Woman (Görünmez Kadın) olarak da bilinen ikonik karakter Sue Storm'u canlandırmaktan onur duyacağını ifade etti.

Projeye olası katılımı sorulduğunda Kirby, Variety'ye şunları söyledi: "Sue Storm'u oynamak benim için bir onur olur. O inanılmaz karakter, bu yüzden tam bir onur olur". Hiçbir şey resmi olarak doğrulanmamış olsa da, Kirby'nin olumlu yanıtı süper kahraman dörtlüsünün bir parçası olmaya gerçekten ilgi duyduğunu gösteriyor.

Fantastik Dörtlü'nün oyuncu kadrosuyla ilgili diğer isimler hakkında da birçok söylenti dolaşıyor. 21 Temmuz’da çıkacak Barbie filminin başrolü Margot Robbie’nin, daha önce Sue Storm rolünü oynayacağına dair söylentiler etrafta dolaşmışken, Adam Driver'ın Reed Richards, yani Mr. Fantastic olarak adlandırılan karakteri canlandırabileceği konusunda söylentiler bulunuyor. Ancak, son raporlar hem Robbie'nin hem de Driver'ın artık film için görüşmelerde bulunmadığını gösteriyor. Buna ek olarak, Kristen Bell ve Mila Kunis'in de Sue Storm rolü için potansiyel adaylar olarak adı geçiyor; hatta Kunis'in The Thing'in cinsiyet değiştirmiş bir versiyonunu canlandırabileceğine dair söylentiler de var.



Şu an itibariyle Marvel Stüdyoları Fantastik Dörtlü'nün oyuncu kadrosuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı. O zamana kadar, hayranlar teori üretmeye ve açıklamanın yapılmasını beklemeye devam edecekler. Filmin yönetmenliğini, karakterler konusundaki heyecanını ve derin vizyonunu kanıtlamış olan yönetmen Matt Shakman üstlenecek. Shakman'ın Marvel Sinematik Evreni'ndeki önceki çalışmaları ve kaynak malzemeye duyduğu saygı, onu proje için mükemmel bir seçim haline getiriyor. Ancak, titiz oyuncu seçme süreci, bu sevilen karakterleri en doğru şekilde hayata geçirmek için zaman gerektirebilir.


Yeni Fantastik Dörtlü filmi, Marvel Sinematik Evreni'nin Altıncı Fazı kapsamında 2 Mayıs 2025 tarihinde sinemalarda gösterime girecek. Oyuncu kadrosu hakkında henüz hiçbir duyuru yapılmamış olsa da sinemaseverler Vanessa Kirby'nin Tom Cruise ile birlikte rol aldığı Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One filmini 12 Temmuz 2023 tarihinde sinemalarda izleyebilirler.

Beklentiler arttıkça, Marvel hayranları yapım ile alakalı herhangi bir açıklamayı heyecanla beklemeye devam edecek. Fantastik Dörtlü ile alakalı yeni haberler çıktıkça en kısa sürede sizinle buluşturacağız. Soft Box’la kalın.


Yorumlar (0)