Anasayfa > Haberler > Ünlü Şöleni Olan "Babylon" Filminden İlk Fragman

Ünlü Şöleni Olan "Babylon" Filminden İlk Fragman

Fragman 2 yıl önce Ünlü Şöleni Olan

Oscar ödüllü yönetmen Damien Chazelle, 1920'lerin Caz Çağı'nda, Hollywood’da sessiz filmlerden sesli filmlere geçişi gösteren, yeni filmi Babylon ile geliyor. Babylon'un ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Birçok kullanıcı tarafından izlenen fragman bazı ülkelerde gündem oldu. Chazelle, Hollywood tarihindeki bu dönemi tüm heyecanı ve aşırılığıyla anlatmış gibi görünüyor.

Fragman, Margot Robbie'nin ve Nellie LaRoy'un bir sahnesiyle açılıyor. Uyuşturucu kullandıkları bu sahnenin ardından fragman git gide daha da heyecanlı olmaya başlıyor. Eski model arabalar, patlayan şampanya şişeleri, daha fazla kokain sesi, yanıp sönen kameralar, silah sesleri, göz alıcı parti sahneleri ve Brad Pitt'in iç çamaşırlarıyla dans etmesi, hepsi bir arada. Damien Chazelle’in yaklaşan filmi Babylon, Hollywood tarzı hazların iyi bir temsilcisi olacak gibi görünüyor.


Oyuncular arasında; Diego Calva, Jean Smart, Li Jun Li, Tobey Maguire, Samara Weaving ve Katherine Waterston yer alıyor. Babylon 20 Ocak 2023’te vizyona giriyor.


Yorumlar (0)