Anasayfa > Haberler > Ünlü Oyuncudan District 9 Devam Filmi Yorumu

Ünlü Oyuncudan District 9 Devam Filmi Yorumu

Film 2 yıl önce Ünlü Oyuncudan District 9 Devam Filmi Yorumu

“District 9” yıldızı Sharlto Copely, bir devam filminin olacağına dair hala umudunun olduğunu söylüyor. Kariyeri, Neil Blomkamp'ın 2009'da çok beğenilen filminde oynadıktan sonra yükselişe geçen aktöre, uzun zamandır beklenen devam filmiyle ilgili sorular soruldu. Yeni filmi Beast'i tanıtmak için ComicBook’a röportaj veren Copely, verdiği cevapla “District 9” hayranlarına umut verdi: “Yani, bunu yapmaya çok yaklaştık. Umarım, bir sonraki filmin ardından bir şeyler yapabiliriz.” dedi. 

Orijinal filmin yayınlanmasından bu yana, Blomkamp, diğer film projelerine olan taahhütlerini tamamladıktan sonra hikayeyi genişletme arzusunu dile getirdi. Blomkamp, senaryosunu Copely ve Terri Tatchell ile birlikte kaleme aldığı “District 10” adlı devam filmini 2021'de duyurdu. Yönetmen daha sonra, “District 10”un önermesinin gerçek dünya siyaseti nedeniyle gelişmesinin zaman aldığını açıkladı. Blomkamp, “Bir devam filmi yapmak için sebep bulmak on yıl sürdü.” dedi. “District 9 dünyası, bir devam filmi yapmak için harika alan. District 10, geliştirilmeye devam ediliyor ve gün geçtikçe daha da yaklaşıyor.”

30 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen District 9, dünya çapında 210 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek gişede büyük bir başarı elde etti. Eleştirmenler, bilim kurgu-gerilim filminin sosyal yorumunu ve Weta Workshop'un çığır açan görsel efektlerini övdü. Film, En İyi Film de dahil olmak üzere dört Oscar adaylığı kazandı.


Yorumlar (0)