Anasayfa > Haberler > Ünlü Netflix Dizisi Sweet Tooth'un Final Sezonundan Haberler Geldi!

Ünlü Netflix Dizisi Sweet Tooth'un Final Sezonundan Haberler Geldi!

Dizi 1 yıl önce Ünlü Netflix Dizisi Sweet Tooth'un Final Sezonundan Haberler Geldi!

2021 yılında izleyiciyle buluşan ve kıyamet sonrası bir Dünyada hayatta kalmaya çalışan sıradışı bir çocuğu konu alan Sweet Tooth dizisi, izleyici tarafından fazlaca beğenilmişti. İlk iki sezonu boyunca, sağlam karakterleri, güzel senaryosu ve etkileyici hikâyesiyle gayet iyi bir iş çıkaran dizinin, final sezonu olacak olan 3. sezonla alakalı yeni bilgiler geldi!

Önceki iki sezonda olduğu gibi 8 bölümden oluşacak ve hikayeyi sonlandıracak olan final sezonun, daha karanlık, daha tutku dolu ve daha iyi olacağı ortaya atıldı. Dizinin yaratıcısı ve yapımcısı olan Jim Mickle, final sezon hakkında şunları söyledi; "Final sezon, hem bizim anlatmak istediğimiz her şeyi anlatıyor, hem de bizden bağımsız olarak kendi tarzını ortaya koyuyor. Başlangıçta, Gus'un ilginç hikayesini çizgi romanda olduğu gibi aktarmak istemiştik. Fakat işler öyle olmadı. Gus'un 24 bölüm boyunca süren yolculuğunu, güzelliği, karakterlerin gelişimini ve hikayenin ilerleyişini sizlere daha derin bir şekilde aktarmayı başardık."



Sözlerine dizinin üçüncü sezonunda hayranları nelerin beklediğine değinerek devam ettiren Mickle, şunları söyledi; "3. sezon, heyecan verici yeni maceralara sahip bir Kutup hikayesidir ve bu destansı hikayenin tatmin edici bir sonucu olacağını umuyoruz. Gus, 1. veya 2. Sezonda görmediği dünyanın ve insanlığın yeni bir tarafını görecek. Ayrıca 3. Sezon, 2.  sezondan daha karanlık olacak. Gus, dizi ilerledikçe büyüyor ve temalar koyulaştıkça olgunlaşmaya başlıyor. Uğraşması gereken çok şey olacak." 27 Nisan'da izleyicilerle buluşacak olan final sezon, diziye ve hikayeye noktayı koyacak. Sezonun güzel olup olmayacağı ise, 27 Nisan'da belli olacak.


Yorumlar (0)