Anasayfa > Haberler > Ünlü Anime Ve Manga Hellsing Beyaz Perdeye Uyarlanıyor!

Ünlü Anime Ve Manga Hellsing Beyaz Perdeye Uyarlanıyor!

Anime 3 yıl önce Ünlü Anime Ve Manga Hellsing Beyaz Perdeye Uyarlanıyor!

Ünlü manga ve anime serisi olan Hellsing'in film uyarlamasının yapım aşamasında olduğu duyuruldu. İlk defa 1997 yılında, Kouta Horao sayesinde hayranlar ile tanışan Hellsing'in, kısa bir sürede ününü genişletmesinde ki en büyük etkenlerden birininde aynı isimli anime dizisi olduğunu söyleyebiliriz. Çıkış tarihi henüz belli olmayan fakat en geç 2022 senesinde görmeyi beklediğimiz Hellsing filmi ile, Hellsing hayranlarının katlanarak büyümesi bekleniyor.

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini ünlü film serisi olan John Wick'ten tanıdığımız Derek Kolstad üstlenecek. Daha öncesinde de Hellsing manga ve animesinin hayranı olduğunu duyuran Derek Kolstad, Hellsing film uyarlaması hakkında hayranlara şu açıklamada bulundu; “Kardeşim beni birkaç yıl önce Hellsing mangası ve animesi ile tanıştırdığından beri o dünyayı beyaz perdeye uyarlamayı takıntı haline getirdik. Nihayet Mike Callaghan ve ekibi Brian Kavanaugh-Jones ve Amazon ile ortak olma haklarını sağladığında bunun bir rüya olduğunu düşündüm.”

Yayıncılığını Amazon'un üstleneceği Hellsing filminin yapımcıları arasında yer alan Ranger 7 Films stüdyosunsan Mike Callaghan, Hellsing film uyarlaması hakkında ki heyecanını ve beklentilerini şu sözleri kullanarak aktardı; “Vampir türünü her zaman sevmişimdir, özellikle bir yaratıcı ona kendi benzersiz yorumunu eklediğinde. Bu yüzden Derek beni Alucard ve Hellsing Organizasyonu ile tanıştırdığında, bu türde özel bir şey olduğunu hemen anlamıştım. Kouta Hirano’nun Dracula-Van Helsing mitolojisini yeniden yorumlaması, daha önce gördüğümüz hiçbir şeye benzemeyen, heyecan verici, ilginç bir aksiyon ve korku karışımı. Automatik’te Brian ve Fred ile ortak olmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz ve Amazon’un Hellsing’in zekasını ve çılgınlığını ekranda hayata geçirmemize yardımcı olması da bizleri heyecanlandırıyor.”

Oyuncu kadrosu ve çıkış tarihi henüz açıklanmasa da, yapımcı ekibinin oldukça sağlam olduğunu düşündüğümüz Hellsing film uyarlamasının en kısa sürede izleyiciler ile buluşmasını ve güzel bir film olmasını dileriz


Yorumlar (0)