Anasayfa > Haberler > Ünlü Aktris Chloë Grace Moretz Marvel'da Bulunan Bir Villain'ı Oynayabilir!

Ünlü Aktris Chloë Grace Moretz Marvel'da Bulunan Bir Villain'ı Oynayabilir!

Ünlü 2 yıl önce Ünlü Aktris Chloë Grace Moretz Marvel'da Bulunan Bir Villain'ı Oynayabilir!

Kick Ass ve Justice gibi pek çok filmde rol alan ünlü aktris Chloë Grace Moretz, Marvel ile görüştüğünü ve bir Villain'ı oynayabileceğini söyledi!

Kariyeri boyunca pek çok filmde yer almış fakat daha fazlası için sürekli çalışmış oyuncu Chloë Grace, bir Marvel filminde oynamayı çok istediğini söyledi. Fakat oynayacağı rolün üzerine yakışmasını ve insanların kendisini o karakterle bağdaştırmasını amaçlayan Chloë Grace, bir röportaj esnasında şunları söyledi: "Marvel ve ya DC'de bir kötü adam oynamak ve rolün karanlık taraflarını izleyiciye aktarmakla gerçekten ilgileniyorum. Özellikle bir süper kahramanı seviyorum ve onun kötü adamı olmak istiyorum. Bence bu da çok eğlenceli olurdu, ama bence her şey, karakterin kapsamıyla gerçekten eşleşen birini bulmakla ilgili. Bence doğru rol ve doğru proje olsaydı bu gerçekten eğlenceli olurdu."

Kafasında belirlediği röle kendini yakıştıran Chloë Grace, bu rolü gerçekten çok istediğini, fakat bu olmasa bile Marvel evreninde bulunmayı amaçladığını dile gelirdi. Chloë Grace röportaj esnasında şunları dile getirdi: "Her zaman bir kötü adamı oynamak istemişimdir, ancak insanların beni daha çok bir süper kahraman olarak görebileceğini düşünüyorum. Elbette Marvel Evreninde, herhangi bir şekilde veya biçimde olmaktan zevk alırım."

Marvel evrenine karşı olan tutkusundan ve evrene girme arzusundan bolca bahseden Chloë Grace'in aklında hangi karakterin bulunduğu ise henüz bilinmiyor. Gelecekte bir Marvel evreninde yer alıp alamayacağı ise belirsiz olan Chloë Grace'in bu isteklerinin sonucunu zaman gösterecek.


Yorumlar (0)