Anasayfa > Haberler > Ünlü Aktör Ezra Miller Flash Rolünden Kovulabilir!

Ünlü Aktör Ezra Miller Flash Rolünden Kovulabilir!

Ünlü 2 yıl önce Ünlü Aktör Ezra Miller Flash Rolünden Kovulabilir!

21. yüzyılın en vazgeçilmez filmlerinden biri fantastik süper kahraman filmleri oldu. Özellikle teknolojinin de ilerlemesiyle birlikte Marvel başta olmak üzere pek çok film şirketi süper kahraman filmleri çekmeye başladı. Fakat bu sektörde süper kahraman konusunda iki dev isim vardı; Marvel ve DC. Bu iki firma arasındaki rekabetin galibi genelde Marvel oldu. Bunun sebebi ise Marvel'ın Kevin Feige gibi güçlü ve vizyonlu bir yöneticiye sahip olmasaydı. Geçte olsa bir yönetilme açığı olduğunu fark eden DC, sonunda bu açığı kapatma kararı aldı. Bu kararla da birlikte David Zaslav işe başlayarak yeni bir DC dönemi için kolları sıvadı. Bu yeni ve Marvel gibi olacak olan DC döneminin ilk filmi ise The Flash olacaktı...

The Flash filminin dev bir film olması planlandı. Zaslav yeni oluşturacağı film evrenine güzel bir açılış yapabilmek için herşeyi göze almıştı. Filmde gayet büyük olaylar ve bu olayların gayet büyük sonuçları  yaşanacaktı. Bu yüzden de filmde Michael Keaton ve Ben Affleck gibi pek çok ünlü oyuncuyu kattı. Filmin ana karakteri olan Flash'ı canlandıracak oyuncu ise elbette Ezra Miller olacaktı. Fakat 29 yaşında ki genç aktör son zamanlarda yaptığı davranışlarla dikkatleri fazlaca üzerine çekti. Bu da Zaslav'ın o dev flash filmini muazzam bir tehlikenin içerisinde bıraktı.



Miller son zamanlarda neredeyse her hafta gerçekleştirdiği yeni bir skandalla dünya gündemine oturmaktaydı. İlk başta bir karaokede uyuşturucu kullanmaktan iki kere üst üste yakalanan Miller, gün geçtikçe sadece kendine değil, çevresine de zarar vermeye başladı. İlerleyen zamanlar da bir kadına sandalye fırlatmakla suçlanan Miller, bu olaydan kısa süre sonra bir barda 2. dereceden şiddet suçu nedeniyle tutuklandı. Bu olaylardan yine kısa bir süre sonra sıradan bir aileyi öldürmekle tehdit eden Miller'ın, yanında çocuğu olan bir anneye tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edildi.


Sadece iki hafta içerisinde yaşanan tüm bu rezalet olaylar bile, Ezra Miller'ın rolden atılması için yeterliydi. Fakat olaylar bununla da bitmedi. Ezra Miller geçtiğimiz günlerde İnstagram hesabını silerek yanında bir çocukla birlikte kayıplara karıştı. Tokato İron Eyes isimli 18 yaşında ki çocuğun ailesi ise; Ezra Miller'ın daha önce de çocuklarıyla buluştuğunu, onun beynini yıkadığını ve şiddete meyillendirdiğini söyledi. Aile, Miller'ın çocukları henüz 12 yaşındayken çocukla buluştuğunu, ona alkol ve uyuşturucu kullandırttığını ve Londra, Vermont, New York, California ve Hawaii gibi yerlere götürdüğünü söyledi. Tokato isimli çocuk ise, Instagram'dan Ezra Miller'ı savunan, yaptıklarının kendi istekleri olduğunu söyleyen bir açıklama videosu yayınladı.

Tüm bu olaylardan sonra Flash filminin yönetmeni Zaslav'ın önünde iki ihtimal bulunmakta. İlk ihtimal de Ezra Miller'ın film çıkana kadar daha fazla olay yaratmadan masumca beklemesini ummak. İkinci ihtimal ise Fantastik Canavarlar filminde ki Johnny Depp'in yerine Mads Mikkelsen'ın geçirilmesi olayı gibi, Ezra Miller'ın yerine de başka bir oyuncuyu geçirmek. Fakat Zaslav her ne yaparsa yapsın, çok büyük bir krizin eşiğinde.


Yorumlar (0)