Anasayfa > Haberler > Uncharted Filmi, "Yeni Bir Film Serisi" Olacak!

Uncharted Filmi, "Yeni Bir Film Serisi" Olacak!

Film 2 yıl önce Uncharted Filmi,

Geçtiğimiz hafta global anlamda izleyicilerle buluşan ve kadrosunda Tom Holland ve Mark Wahlberg gibi yıldızları barındıran Uncharted filmi izleyicilerle buluştu. Corona dönemi sırasında çekilmeye başlayan ve onca zorluğa rağmen tamamlanan film, aynı isimli oyun serisinin bir uyarlaması olacaktı. Aradan geçen iki sene ve zorlu tecrübelerden sonra film tamamlanıp izleyicilerin beğenisine sunuldu. Bir kesim filmi beğenip övse de, azımsanmayacak bir hayran kitlesi de filmin kötü ve klişe olduğunu ileri sürdü. Çoğu hayrana göre iyi bir oyun uyarlaması fakat kötü bir film olarak adlandırılan Uncharted, her ne kadar beğenilmese de, gişede büyük bir başarı yakalamayı başardı. Çıktığı haftasonu sadece iki gündür dünya çapında tam 140 milyon dolar hasılat yapmayı başaran film, izleyicileri tatmin etmese de, Sony yetkililerini fazla tatmin etti.

Sony'nin yönetim kurulu başkanı ve CEO'su olan Tom Rothman, Uncharted'ı "Şirket için yeni bir film serisi" olarak isimlendirdi. Uncharted'ın başarısından oldukça etkilenen Rothman, film hakkında şunları söyledi: "Sadece bir hafta sonu dünya çapında 100 milyon doların üzerinde gişe hasılatı yapan Uncharted, şirket için yeni bir hit film serisi olabilir. Bu, şirketin her bir bölümü için büyük bir zafere işaret ediyor. Çünkü film, Covid'nin ortaya çıkmasıyla tamamen kapatılan ilk büyük prodüksiyonumuzdu. Ancak izleyicilerin sevdiği ve umutlandığı bir yapımı tamamlamak için yorulmadan çalıştık. Pandemiye rağmen filmi tamamladık ve dünya çapında bir başarı yakaladık. Tüm bu başarılar ise Uncharted'ın bir seriye dönüşmesi için yeterli."

Uncharted'ın film serisi olmasını istediğini açıkça söyleyen Rothman, bu konuda yeşil ışıkları yakan ilk kişi oldu. Uncharted'ın devam filminin gelecek olması ise, karakterlerimiz yeni maceraya ve aksiyonlara atılacağının en büyük habercisi oldu. Tom Holland'ın ve diğer oyuncuların bu konu hakkında ne düşündükleri ise henüz bilinmiyor. Fakat hiçbir oyuncunun bu seriyi reddedeceği düşünülmüyor. Uncharted'ın ilk filmi her ne kadar beğenilmese de, belki Sony diğer filmler için farklı adımlar atarak izleyicilerin karşısına güzel bir seri çıkartabilir. Belki de ilk filmde yaptıklarının aynısı yaparak kötü bir film serisini sinema camiasına sokmuş olurlar. Bu tarz belirsizlikleri götürecek kesinlikler ise şuan bilinmiyor.


Yorumlar (0)