Anasayfa > Haberler > Ufukta Görünen Bir Free Guy Devam Filmi!

Ufukta Görünen Bir Free Guy Devam Filmi!

Film 3 yıl önce Ufukta Görünen Bir Free Guy Devam Filmi!

COVID-19'un delta varyantının hızla artmasına ve sinema sektörünü derinden etkilemesine rağmen Free Guy vizyona girdiği ilk üç günde 28 milyon dolarlık, ilk haftasında ise 50 milyon dolarlık hasılat yaparak zirveye yerleşince Disney, Free Guy devam filmi için iyimser bakmaya başladı. 

Deadpool filmlerinden sonra Hollywood'da hızla yükselişe geçen Ryan Reynolds'ın can verdiği başrol karakter Guy, hayata tamamen pozitif yönünden bakan bir banka memurudur. Rutin hale gelmiş banka soygunlarından birinde açık bir dünya oyununda Guy'ın NPC olduğunu keşfetmesini anlatan film ilk haftadan 50 milyon dolar gişe hasılatı yapınca Disney Free Guy'ın devam filmi için kolları sıvadı. 

Komedi aksiyon formatında olan ve eğlenceli bir konuya değinen filmin yönetmen koltuğunda oturan ise Stranger Things, Müzede Bir Gece, Çelik Yumruklar gibi filmlerden tanıdığımız Shawn Levy. Oyuncu kadrosunda ise başrolde Ryan Reynolds olmak üzere Jodie Comer, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar gibi isimler yer alıyor. Deadpool karakteriyle özdeşleşen Ryan Reynolds'ın ise Free Guy filmi için "kariyerimdeki favori filmim" sözleri izleyicilerin ve eleştirmenlerin beklentisini daha da artırdı. 

Twitter üzerinden Disney'ın Free Guy devam filmi için olumlu baktığını açıklayan Ryan Reynolds'ın tweetini filmin yönetmeni olan Shawn Levy retweet ederek bu iddiayı daha da güçlü bir hale getirdi.Resmi olmayan kaynaklar; Disney'in, Free Guy'ın devam filminin hazırlıklarına başladığını söylese de henüz Disney tarafından yapılan resmi bir açıklama bulunmamakta


Yorumlar (0)