Anasayfa > Haberler > UFC Şampiyonu, Black Panther 2 Kadrosuna Katıldı!

UFC Şampiyonu, Black Panther 2 Kadrosuna Katıldı!

Film 2 yıl önce UFC Şampiyonu, Black Panther 2 Kadrosuna Katıldı!

Oscar ödüllü 2018 yapımı Black Panther filminden sonra Marvel, Black Panther 2 için çoktan kollarını sıvamıştı ancak Chadwick Boseman’ın vefatı pandemi yüzünden aksayan film sürecini daha da uzatmıştı. 

Bu sene 21 Temmuz - 24 Temmuz tarihleri arasında yapılan SDCC’da (San Diego Comic-con) 5.fazını ve 4.fazın son filmlerini tanıtan Marvel cephesi Black Panther: Wakanda Forever filminin de fragmanını yayınlamıştı. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla daha çok T’challa (Chadwick Boseman)’nın ailesine, etrafındaki savaşçılara ve Wakanda’nın durumuna değinecek filmin çıkış tarihi de 11 Kasım 2022 olarak duyuruldu. 

Bu haberler bir yana dursun dün Black Panther: Wakanda Forever filmine sürpriz bir isim daha katıldı: dövüş sanatları uzmanı UFC orta siklet Şampiyonu Kamaru Usman. Menajerinin de onaylamasıyla birlikte Usman’ın devam filminde rol alacağı kesinleşmiş oldu. Şimdilik misafir oyuncu rolünde olacağı düşünülse de Usman’ın devam filmlerinde de oynaması da hala olasılıklar içerisinde. 

Wakanda savaşçılarından biri olup ana hikayede kendine yer de bulabilir veya aynı Eternals filmindeki Harry Styles gibi post veya mid-credit sahnelerinden birinde de yer alabilir. Film çıkınca hepimiz izleyip göreceğiz. 

Marvel Sinematik Evreni’nin 4.fazını kapatacak olan Black Panther: Wakanda Forever filmi 11 Kasım 2022 tarihinde sinemalarda olacak. 

 


Yorumlar (0)