Anasayfa > Haberler > Tron Efsanesi Geri Dönüyor: Hem de Yeni Oyuncularla!

Tron Efsanesi Geri Dönüyor: Hem de Yeni Oyuncularla!

Film 10 ay önce Tron Efsanesi Geri Dönüyor: Hem de Yeni Oyuncularla!

1982 senesinde beyaz perdeye çıkan ve döneminin üstünde bir bilimkurgu kalitesine sahip olan ilk Tron filmi, hayranlar tarafından beğenilmişti. Fakat döneminin teknolojisinin yetersizliği sayesinde Tron filmleri uzun bir süre sessizliğe gömülmüştü. Seneler 2010'u gösterdiğinde ise, Tron serisi ikinci bir filmle geri dönmüş ve küçümsenmeyecek bir başarı elde etmişti. Bu başarının ardından yine sessizliğe gömülen Tron filmlerinden ilk bilgiler geldi. 3. Tron filmi olan Tron: Ares filminin oyuncu kadrosunun bir kısmı belli oldu!

2010 senesinde çıkan Tron Efsanesi filminde yer alan efsane oyuncuların yanına yeni oyuncular ekleniyor. Ares adı ile çıkacak olan üçüncü filmin kadrosunda, Jared Leto ve son dönemlerin ünlü oyuncusu Even Peters yer alacak. Bunun dışında kadroya Gotham dizisinin yıldızı Cameron Monaghan ve Sarah Desjardins da katılacak.  2025 senesinde çıkması planlanan filmin oyuncu kadrosu hakkında başka bir bilgi bulunmamakta. Fakat halihazırda yer alan oyuncular bile, hayranların film hakkında heyecanlanmasına yetecek kalitede.

İlk çıkan orjinal Tron filmi sayılmazsa, yeni çıkacak Tron: Ares filminin kadrosunun, serinin en sağlam kadroya sahip filmi olduğu rahatlıkla söylenebilir. Bir yapay zeka olarak karşımıza çıkacak olan Jared Leto başta olmak üzere, Even Peters ve Cameron Monaghan gibi efsane oyuncularda filmin kadrosunda yer alacak. Son zamanlarda çıkan Dahmer: Monster dizisiyle hayranların kalbini kazanan Peters, üçüncü filmin ana karakterlerinden biri olacak. Gotham dizisinin efsanevi joker'i olan Cameron Monaghan ise filmde kilit bir rol oynayacak. Henüz belli olmasa bile Jared Leto'nun filmin ana kötülerinden biri olması bekleniyor. Tüm bunlar bir araya geldiğinde ise, hayranları çok sağlam bir kadronun beklediği rahatlıkla söylenilebilir.



Yaklaşmakta olan Tron 3 filminin hikayesi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamakta. Fakat filmin hikayesinin, orjinal Tron(1982) filmine dayanması bekleniyor. Son 8 senedir senaryosu üzerinde çalışılan filmin, 2025 tarihinde çıkması planlanıyor. Kaliteli kadrosunun üstüne bir de 8 senedir hazırlanan kaliteli bir senaryo eklenirse, Tron 3 filmi serinin en iyi filmi olabilir. Kadro ve hikaye anlamında önceki filmden daha üstün bir kaliteye sahip olması beklenen filmin, Tron Efsanesi filminden daha iyi bir çıkış yapması bekleniyor.


Yorumlar (0)