Anasayfa > Haberler > Triple Frontier 2 Geliyor!

Triple Frontier 2 Geliyor!

Film 5 ay önce Triple Frontier 2 Geliyor!

“Triple Frontier 2” hakkında başrol Charlie Hunnam bilgiler verdi. 2019'da Netflix'te yayınlanan “Triple Frontier”, eski özel kuvvet ajanları olarak yeteneklerini kullanıp Güney Amerika'daki bir uyuşturucu kartelinin liderini alt etmek için birlikte çalışan bir grup arkadaşı konu alıyor. Filmde Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund ve Pedro Pascal'dan oluşan yıldızlarla dolu bir kadro yer alıyor.

The Mary Sue ile yaptığı röportajda Hunnam, “Triple Frontier 2”, hakkında konuştu. Hunnam, hiçbir şeyin kesin olmadığını söyledi ancak potansiyel bir devam filmi hakkında espriler yaptı. Hunnam, "Henüz emekleme aşamasında. Hiçbir şey garanti değil ama kısa bir süre önce Netflix'te, “Triple Frontier”ın potansiyel bir devam filminde ana yapımcı olarak göreve başladım."

“Triple Frontier” Netflix orijinal filmi olmasına rağmen, çıktığı ay olan Mart 2019'da sayılı bir gösterim aldı. “Triple Frontier”, ekonomik açıdan Netflix’in umduğu kadar verimli olmadı. 115 milyon dolar harcanan film beklentileri karşılamadı. Ancak “Triple Frontier, Rotten Tomatoes'ta %70 puan aldı. Bu da devam filmine yeteri kadar olumlu bakılmasını sağlamış olabilir.



İzlenme sayısındaki başarısızlık, olası bir “Triple Frontier 2”ye gölge düşürse de ilk film yakın zamanda ekonomik başarıya ulaştı. Bu da bir devam filmi için iyiye işaret olabilir. “Triple Frontier” 20 Kasım-26 Kasım arasında Netflix Global Top 10'a girdi ve bir haftada 3,6 milyon izlenme elde etti. Bu başarının ardından, devam filmi için yeşil ışıklar yanmaya başladı. 

“Triple Frontier”ın oyuncu kadrosu potansiyel bir devam filmi için hem büyük bir cazibe hem de büyük zorluklar içeriyor. Pedro Pascal, The Mandalorian ve The Last of Us'ta yer aldığından beri çok daha önemli bir aktör haline geldi ve bu da onu, potansiyel bir “Triple Frontier 2” filmi için çok daha büyük bir cazibe haline getiriyor. Aynı zamanda, bu dizilerdeki programı ve artan popülaritesi Netflix'in onu ikinci bir film için güvence altına almasını zorlaştırabilir. Dolayısıyla “Triple Frontier 2” için yeşil ışıklar yanmış olsa da film kesinlikten hâlâ çok uzak.


Yorumlar (0)