Anasayfa > Haberler > Transformers: Rise Of The Beast Fragmanı Çıktı!

Transformers: Rise Of The Beast Fragmanı Çıktı!

Fragman 2 yıl önce Transformers: Rise Of The Beast Fragmanı Çıktı!

“Transformers: Rise of the Beasts” filminden ilk fragman yayınlandı. Fragman, eski karakterlerin yanı sıra seriye yeni katılan karakterleri de heyecan verici bir şekilde önümüze koyuyor. 2023 yılında vizyona girecek olan “Transformers: Rise of the Beasts”in, 2018'de vizyona giren “Bumblebee” filmini takip eden, yeni bir üçlemenin ilk filmi olması planlanıyor. 1996 tarihli “Transformers: Beast Wars” isimli televizyon programından esinlenilen bu filmde Transformers'ın iki yeni grubu yer alacak: “Animalistic Maximals” ve “Dangerous Terrorcons”.

Fragman, “Dünyamız değişti.” ve “ama başka bir şey uyandı.” yazılarıyla merak uyandırıcı bir başlangıç yaptı. Bu başlangıcın ardından ise “Animalistic Maximals” denen türle, Optimus Prime’ın karşılaşmasını gördük. Maximal’ın “Korkulacak olan ben değilim. Karanlık yaklaşıyor.” demesi üzerine fragman hız kazandı. “Transformers: Rise of the Beasts”, 1996 yılında yayınlanan “Transformers: Beast Wars” isimli programın, spin-off’u şeklinde olacak. Ayrıca yeni filmin, Autobot’lar ve Decepticon’ların savaşına katılan, yeni bir Transformer türü olan Maximal’ları tanıtmak için yapıldığı söylentiler arasında bulunmakta.


Transformers: Rise of the Beasts'in seslendirmen kadrosunda; Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage, Michaela Jaé, David Sobolov, Pete Davidson, Liza Koshy, Cristo Fernández ve John DiMaggio gibi isimler yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Anthony Ramos ve Dominique Fishback gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini de Steven Caple Jr. üstleniyor.

Transformers: Rise of the Beasts, ilk olarak 2021'de duyurulmuştu ve bu yıl gösterime girmesi planlanıyordu ancak 2023'e ertelenmişti. Filmin yönetmeni Steven Caple, prodüksiyonu Instagram üzerinden, Optimus Prime’ın sürücü koltuğunda otururken çektiği bir gönderiyle kutladı. Transformers: Rise of the Beasts, 9 Haziran 2023'te vizyona girecek.


Yorumlar (0)