Anasayfa > Haberler > Transformers 8&9 Onaylandı!

Transformers 8&9 Onaylandı!

Film 2 yıl önce Transformers 8&9 Onaylandı!

Transformers hayranlarının önümüzdeki yıllarda sabırsızlıkla bekleyecekleri birçok Transformers filmi var. Paramount+ tarafından duyurulan yeni içerik listesinin (ve yeniden markalaşmasının) bir parçası olarak, Transformers franchise'ları şirketin yeniden markalaşmasında büyük bir rol oynayacak. Yedinci filmin 9 Haziran 2023'te vizyona girmesi planlandı. 

Paramount+, resmi Twitter hesabında, Transformers: Rise of the Beasts'in üç yeni filmden ilki olarak sinemalarda gösterime gireceğini açıkladı. Önümüzdeki bu üçlemede filmlerin hangi hikayeleri kapsayacağını söylemek için çok erken. 

Transformers: Rise of the Beasts


Paramount+, 2022 sonbaharında Nickelodeon'da prömiyeri yapılacak olan yeni bir Transformers animasyon dizisinin tanıtımını yaptı. Dizi ilk olarak bir yıl önce duyuruldu, ancak yayıncı tarafından daha fazla ayrıntı paylaşılmadı ancak bu animasyon dizisi, 2019'daki Transformers: War for Cybertron'un sonundan bu yana Autobot'ların ve Decepticon'ların ilk animasyon dizisi olacak. 

2024'te, Transformers hayranlarının bir kez daha sinemalara akın etme zamanı gelecek, çünkü yeni bir animasyon filmi sinemalarda gösterime girecek. Paramount'un franchise'ı daha da genişletme stratejisini göz önünde bulundurarak, gelecekte birçok Transformers franchise'nın yapılacağını söyleyebiliriz.


Yorumlar (0)