Anasayfa > Haberler > Tom Hiddleston'ın Yeni Apple TV+ Dizisi

Tom Hiddleston'ın Yeni Apple TV+ Dizisi

Dizi 3 yıl önce Tom Hiddleston'ın Yeni Apple TV+ Dizisi

Marvel yapımları başta olmak üzere diğer başarılı filmler ve dizilerde de oynamasından tanınan Tom Hiddleston, Apple TV+ platformu üzerinde yayınlanacak olan Essex Serpent dizisinde başrollerden birini üstlenecek. 3 Emmy, 4 Altın Küre ödülü dahil pek çok ödül kazanmış olan başarılı aktris Claire Danes'in de başrollerinden birini üstlendiği Essex Serpent dizisinin kadrosunun şuan bile oldukça zengin görünüyor.

Sarah Perry'nin aynı adı taşıyan romanından uyarlanan Essex Serpent dizisi hakkında yayınlanan bir diğer şey ise dizinin konusu. Gizemli ve ilgi çekici konusunun yanı sıra zengin kadrosu ile de ilgiyi üzerine çekmeyi başaran dizinin yeni çıkan haberler ile dizinin hayranları oldukça heyecanlandı.

Essex Serpent dizisi, kısa bir süre önce Londra'dan Essex'teki küçük bir kasaba olan Aldwinter kasabasına taşınan, Claire Danes'in canlandırdığı Danimarkalı bir dul olan Cora'ya odaklanıyor. Hayatının çalkantılı bir döneminin ardından bunu atlatmak ve geçmiş ilişkilerinden kurtulmak amacı ile kendini Londra'dan Aldwinter kasabasına taşınan Cora karakteri, Aldwinter kasabasına geri döndüğü söylenen ve bir efsane olan Essex yılanı ile ilgilenmeye başlar. Cora karakterinin bu gizemi çözmeye ve anlamaya çalıştığı sırada karşısına, kasabanın bir yerlisi olan ve Tom Hiddleston'ın canlandırdığı Will Ransome karakterinin çıkması ile birlikte olay örgüsü gizemini koruyarak gelişmeye başlar.

İki efsane oyuncunun yer aldığı ve başarılı bir kitaptan uyarlanmış olan Essex Serpent dizisi hakkında ki tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.


Yorumlar (0)