Anasayfa > Haberler > Tom Hardy, Venom 3 Filmini Duyurdu

Tom Hardy, Venom 3 Filmini Duyurdu

Film 2 yıl önce Tom Hardy, Venom 3 Filmini Duyurdu

Instagram’da Venom ve Venom: Let There Be Carnage’ın yıldız oyuncusu Tom Hardy, senaryonun başlık sayfasının bir görselini yayınladı. Ancak yayınlanan görselde başlık gözükmüyor. Filmin başlığı, Venom’un sevimli bir çizimiyle gizlenmiş. 

Şimdiye kadar bilinen şey, Venom 3’ün hikayesinin Venom: Let There Be Carnage ile aynı ekibe atfedildiği. Tıpkı son filmde olduğu gibi Tom Hardy ve Kelly Marcel hikayeyi birlikte yazdılar. Senaryoyu ise Kelly Marcel kaleme aldı. Tom Hardy ilk olarak 2018’de Venom karakterini canlandırdı. Araştırmacı gazeteci Eddie Brock’un hikayesini anlatan film, Eddie’nin bedeninde ikamet eden bir Marvel kötü karakterinin başlangıç hikayesi görevi görüyor. 



Venom: Let There Be Carnage iyi bir hasılat elde ettikten sonra, bir devam filmi kaçınılmazdı. Amy Pascal, Venom 3’ün ise geçen yıl Aralık ayında geliştirme aşamasında olduğu doğrulamıştı. “Şu anda planlama aşamasındayız” demişti. “Ama odaklandığımız şey No Way Home’un izlemesini sağlamak.” Venom 3’ün konusunun ve isminin ne olacağı ise henüz bilinmiyor.


Marvel karakterlerinin Sony Pictures evreninin bir parçası olmasına rağmen, Venom: Let There Be Carnage, gelecekte Marvel sinematik evrenine geçebilme potansiyeline sahip olduğunu göstermişti. Spider-Man: No Way Home’un yazarı Erik Sommers de bu durumun gerçekleşebileceğini dile getirmişti.


Yorumlar (0)