Anasayfa > Haberler > Thor: Love and Thunder Kadrosuna Ünlü Bir Oyuncu Daha Katıldı: Russell Crowe

Thor: Love and Thunder Kadrosuna Ünlü Bir Oyuncu Daha Katıldı: Russell Crowe

Ünlü 3 yıl önce Thor: Love and Thunder Kadrosuna Ünlü Bir Oyuncu Daha Katıldı: Russell Crowe

Marvel'ın 4.fazında yer alan ve Avusturya’da çekimleri devam eden Thor Love And Thunder filmine yeni bir oyuncu daha katıldı! Gladiator ve A Beautiful Mind gibi ünlü filmlerde oynamış olan Russell Crowe'u, yeni Thor filminde şuanlık belirsiz bir karakteri oynarken izleyeceğiz.

Thor Ragnarok filmi ile Thor film serisine ivme kazandıran ve gayet güzel bir iş çıkartan Taika Waititi'nin yöneteceği Thor: Love And Thunder filminin kadrosu zenginleşmeye devam ediyor. Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson ve filmin Villian'ını canlandıracak olan Christian Bale'ın olduğu Thor: Love And Thunder filminin kadrosuna, Russell Crowe da katıldı.

Russell Crowe'un hangi karakteri oynayacağı ve ekran süresinin ne kadar olacağı gibi sorular cevapsız kalsa da, ünlü aktörün filmde yer alacak olması çoğu hayrana göre çok güzel bir haber. Oyuncu kadrosundan anlayabileceğimiz üzere oldukça geniş ve komplike bir konuyu işleyecek 4. Thor filminin, oyuncu kadrosunun oldukça zengin olduğunu söyleyebiliriz.

Natalie Portman'ın The Mighty Thor karakterini canlandıracağı ve Guardians of the Galaxy ekibinden Star Lord ve Nebula karakterlerini canlandıran Chris Pratt ve Karen Gillan'ın olduğu filmde, bir çok Marvel karakterini izleyeceğiz. Thor Ragnarok filminin ana kötüsü olan Hela karakterinin aktörü Melissa McCarthy, geçtiğimiz günlerde yeni Thor filminin setinde görüntülenmişti. Bu görüntüler ile Hela karakterinin Thor: Love And Thunder filmine geri döneceği çıkarımını yapabileceğimiz filmde, efsane aktör Christian Bale de olacak. Filmin ana kötüsünü canlandıracak olan Bale'in, Thor'a ve ekibine oldukça zorluk çıkarak gibi görünüyor.

Pandemiden etkilenmez ve hiç bir sorun olmazsa 6 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanması beklenen Thor: Love And Thunder filminin, Taika Waititi tarafından başarılı bir şekilde yönetilmesi planlanıyor. Ünlü yönetmen Taika Waititi'nin yönettiği ve birçok ünlü oyuncuyu içerisinde bulunduran Thor: Love And Thunder filmi hakkında ki tüm detayları sitemizden takip edebilirsiniz


Yorumlar (0)