Anasayfa > Haberler > Thor: Love And Thunder Filminin Post-Credit Sahnesi Sızdı!

Thor: Love And Thunder Filminin Post-Credit Sahnesi Sızdı!

Ünlü 2 yıl önce Thor: Love And Thunder Filminin Post-Credit Sahnesi Sızdı!

Avengers: Endgame filminden sonra en çok beklenen filmlerden birisi Doctor Strange 2, diğeri de Thor Love and Thunder filmiydi. Guardians of the Galaxy ekibiyle birlikte çıkacağı yeni maceralar merak konusuydu. Nede olsa artık kovalayacağı bir Loki yoktu…

Ana altılı kahramandan birisi olan Thor, Avengers:Endgame filminden 4 yıl sonra ekranlara geri dönüyor. Üstelik bu sefer rakibi ise “Tanrılara Ölüm” vizyonu ile ilerleyen Tanrı Kasabı lakaplı Gorr. Üstelik Gorr karakterini başarılı oyuncu Christian Bale canlandırıyor. En son her ne kadar “Süper kahraman filmlerinde artık oynamayacağım” demiş olsa da senaryoyu beğendiğini söyleyerek Thor filmine dahil olmuştu. Bu filmden sonra Chris Hemsworth’ün MCU’da kalıp kalmayacağı büyük bir tartışma konusuydu. Filmin çıkmasına günler kala sızdırılan “Post-Credit” sahnesiyle hoş olmayan bir şekilde tartışma cevap buldu.

Eğer spoiler konusunda hassas biriyseniz bu kısımdan sonrasını okumanızı tavsiye etmiyoruz.

Sızdırılan sahnede karşımıza öfkeli bir Zeus çıkıyor. Filmde yaşanan olaylardan dolayı Thor’a çok sinirli bir halde. Daha sonra Herkül’e Thor’u öldürmesi için emir veriyor. Kameralar ise Herkül’e dönüyor. Karşımızda Ted Losso dizisinden tanıdığımız Brett Goldstein’in canlandırdığı Herkül çıkıyor.



Asgard’ın ve tanrılarının sonu geldikten sonra Yunan tanrılarının da dahil olduğu yeni hikaye geliyor. Çizgi romanlarada da bulunan Herkül en az Thor kadar güçlü bir karakter. Hikaye ve karakter tamam olsa da karakteri canlandıracak aktör birçok tartışmaya konu olacak gibi görünüyor. Çünkü Brett Goldstein’in vücudu karakter için yeterli olmayabilir. 


Sızdırılan bu sahne ile birlikte Chris Hemsworth’ün MCU’da kalacağı anlaşılıyor. En az bir film daha Chris Hemsworth’ü göreceğimizden eminiz. Ancak henüz Thor Love and Thunder filmi çıkmadan yeni bir filmin ne zaman geleceğini tamamem bir belirsizlik konusu. Yeni filmde Thor ile Herkül arasındaki bir mücadeleyi göreceğiz.


Yorumlar (0)