Anasayfa > Haberler > Thomas Shelby Ekranlara Dönecek mi?

Thomas Shelby Ekranlara Dönecek mi?

Dizi 3 ay önce Thomas Shelby Ekranlara Dönecek mi?

Netflix'in Peaky Blinders dizisinin sona ermesi ile birlikte Shelby ailesinin Amerika organizasyonlarına değinilecek bir spin-off yapımına başladığına dair haberleri yakın zamanda paylaşmıştık. Bu haber doğal olarak acaba Thomas Shelby'i bir kez daha görebilir miyiz sorularını da beraberinde getirmişti. Cilian Murphy yakın zamanda katıldığı bir radyo programında bu konu hakkında bir açıklama yaptı.

Peaky Blinders'ın son sezonunda Thomas ve Shelby ailesi arasında yaşananlardan sonra Thomas sessizce ilgi odağının dışına çıkmıştı ve bu durum onun, devam yapımlarında yer alması ihtimalinin varlığına dair açık kapı bırakmıştı. Bu denli yüksek bir hayran kitlesine ulaşan bir karakterin devam yapımlarında yer alması hiç kuşkusuz başarı için oldukça önemli olsa da tam tersi bir durumda da hayata geçirilmesi planlanan yapımların önünde bir engel olmayacak.

Katıldığı radyo programında konuya dair konuşan Murphy, anlatacak daha fazla hikaye varsa ve yönetmen Stephen Knight kendisine güzel bir senaryo sunarsa devam etme konusunda pozitif düşüncelere sahip olduğunu dillendirirken 50 yaşını aşmış bir Thomas Shelby izlenmek isteniyorsa, rol alabileceğini ifade etti. 

Cilian Murphy'nin role dönmeye dair bu olumlu ifadelerinin üzerine gözler Netflix ve yönetmen Steven Knight'a çevrildi. Bakalım konuşulan yeni yapımlar içinde Thomas Sehlby'i bir şekilde yeniden görebilecek miyiz.


Yorumlar (0)