Anasayfa > Haberler > The Witcher'ın İkinci Sezonu İçin Tarih Açıklandı

The Witcher'ın İkinci Sezonu İçin Tarih Açıklandı

Dizi 3 yıl önce The Witcher'ın İkinci Sezonu İçin Tarih Açıklandı

Netflix platformu üzerinde 20 Aralık 2019 tarihinde yayın hayatına başlayan ve Andrej Sapkowski'nin yazdığı 8 ciltlik Witcher kitaplarına dayanan Witcher dizisi, ilk sezonu ile birlikte oldukça beğeni toplamayı başarmıştı. 1993 yılında Polonyalı yazar Sapkowski'nin kitaplarını yazarak kurduğu Witcher evreni, CD Project Red firması tarafından geliştirilen oyunlar ile birlikte hayran kitlesini oldukça genişletmişti. 8 cilt kitabın ve baş yapıt derecesinde güzel 3 Witcher oyununun ardından, Witcher markasının film hakları Netflix tarafından alınmış ve Witcher dizisi hakkındaki ilk çalışmalar başlamıştı. 2019 senesinin sonlarına doğru çıkan ve Netflix'in en yüksek bütçeli dizisi olma ünvanını kazanan Witcher dizisi oldukça beğenilmişti. İçerisinde Henry Cavill ve Freya Allan gibi oyuncuların bulunduğu ve Lauren Schmidt Hissrich tarafından yönetilen dizinin 2. sezonu hakkında yeni bilgiler geldi.

 

Yaklaşık 1.5 senedir çekimleri devam eden Witcher dizisinin 2. sezonunun çekimlerinin, oldukça sıkıntılı ve zor geçtiğini söyleyebiliriz. Defalarca çeşitli sorunlar yüzünden ertelenen 2. sezon çekimleri, Henry Cavill'ın sakatlanması ve setteki çalışanlara Corona virüs bulaşması nedeni ile kesilmişti. Bu ve bunun gibi çeşitli nedenlerden ötürü sürekli ertelenen 2. sezonun net bir çıkış tarihi açıklanmadı. Fakat tahmini çıkış tarihi olarak 2021 yılının son çeyreğini gösterebileceğimiz Witcher dizisinin, geçtiğimiz günlerde ilk sezonda olmayan ve yeni gelen oyuncu kadrosu açıklanmıştı. Hikaye olarak Blood of Elves ve Time Of Contempt kitaplarını konu alacak Witcher dizisinin 2. sezonunda ki oyuncu kadrosu kimilerine göre tartışma konusu olurken, kimilerine göre de oldukça başarılıydı. Bir yandan oyuncu kadrosu ve dizinin çekimlerinin tamamlandığı gibi haberler gelmeye devam ederken, diğer yandan ise senelerdir beklenen ikinci sezonun yayın tarihi hakkında hiç bir açıklama yapılmıyordu. 21 Nisan Çarşamba günü itibariyle bu sessizlik bozuldu ve Netflix'ten sonunda resmi  bir açıklama geldi!

Gün içinde Netflix ortak CEO'su Ted Sarandos, şirketin mali çeyrek sonuçlarını basın ile paylaştı. Mali değerlerin yanı sıra basın toplantısında, sevilen dizilerin gelecek yeni sezonları hakkında da bilgi veren Sarandos, Witcher dizisinin ikinci sezonu hakkında da konuştu. You ve Cobra-Kai gibi dizilere de değinen Sarandos, bu üç dizisinin de 2021 senesinin son çeyreğinde platformda kullanıcılar ile buluşacağını açıkladı.

Uzun zamandır çekimleri devam eden ve kısa bir süre önce tamamlanan Witcher dizisinin ikinci sezonu, Ekim, Kasım ve ya Aralık aylarında izleyiciler ile buluşacak. Bunun yanı sıra iki adet Witcher animesi üzerinde de çalışan Netflix'in, Witcher markasına bir hayli önem verdiği söylenebilir. Gelecek tüm bu yapımlardan haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

 


Yorumlar (0)