Anasayfa > Haberler > The Witcher'ın 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı!

The Witcher'ın 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı!

Dizi 2 yıl önce The Witcher'ın 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı!

Henry Cavill’in başrolünde yer aldığı The Witcher’ın, bazı sorunlar ve ertelemelerin ardından 3. sezon çekimleri tamamlandı. Sezonun son iki bölümünün yönetmenliğini yapan Bola Ogün, Instagram hikayesi paylaşarak çekimlerin tamamlandığını duyurdu. Yapımcı Steve Gaub da, Instagram’da setten bir fotoğraf paylaşarak 3. sezon çekimlerinin tamamlandığını söyledi.

Temmuz ayında, Henry Cavill’in COVID testi pozitif çıktıktan sonra dizinin çekimleri kısa bir süreliğine durmuştu. Henry Cavill iyileştikten kısa süre sonra çekimler tekrardan başladı. 3. sezon çekimlerinin Eylül ayında bitmesi bekleniyordu. Bu, The Witcher'ın ilk kez etkilenişi değildi, çünkü 2020'de 2. sezon prodüksiyonunda da bir aksilikle karşılaşılmıştı ve çıkış tarihi Aralık 2021'e ertelenmişti. Netflix, çekimlerin tamamlanmasına rağmen 3. sezon için bir çıkış tarihi vermedi. Bu büyüklükteki bir dizinin post prodüksiyonunun genellikle altı ila sekiz ay sürdüğü göz önünde bulundurulduğunda, yeni sezonun ancak 2023’ün Nisan veya Mayıs ayında yayınlanacağı düşünülüyor. Ancak, 2. sezonun post prodüksiyonu 2021’in Ekim ayında bitmesine rağmen, 2. sezon 2021’in Aralık ayında yayınlandı. Bu nedenle 3. sezonun çıkış tarihi üzerine spekülasyonlar yaratmaktan ziyade, yapımcı firmanın net bir tarih açıklamasını beklemek gerekiyor.



Dizinin başrol oyuncusu Cavill, “Bu nasıl bir sezon oldu!” yazan bir notla ekibe, zorlu dönemlerde kararlılıkları ve diziye olan bağlılıkları nedeniyle teşekkürlerini iletti. Artık herkesin hak ettiği şekilde dinlenmesini umduğunu söyledi. Prodüksiyon bu yılın başlarında Cavill, Freya Allan ve Anya Chalotra’nın çekimleri ile başladı. 3. sezon çekimleri, Longcross Stüdyoları’na dönmeden önce İtalya, Slovenya, Galler, Fas, Sahra Çölü ve Hırvatistan'daki Predjama kalesi gibi çeşitli konumlarda yapıldı.

Yapımcı Lauren Schmidt Hissrich, verdiği röportajda 3. sezonla alakalı şunları söyledi: “Kıtanın hükümdarları, büyücüleri ve canavarları onu yakalamak için rekabet ederken, Geralt, yeniden bir araya gelen ailesini, onu yok etmekle tehdit edenlere karşı korumaya kararlı. Ciri ve Yennefer, Ciri’nin güçleri hakkında daha fazla şey keşfetmeyi umduğu, Aretuza kalesine giderler. Ancak, Ciri’nin güçleri hakkında bilgi almak amacıyla geldikleri yerde, siyasi yozlaşma, kara büyü ve ihanetle dolu bir savaş alanına düştüklerini fark ederler. Karşı koymalılar, her şeyi riske atmalılar ya da sonsuza kadar birbirlerini kaybetme riskini göze almalılar.”


Yorumlar (0)