Anasayfa > Haberler > The Tomorrow War'un Devam Filmi Geliyor!

The Tomorrow War'un Devam Filmi Geliyor!

Film 1 yıl önce The Tomorrow War'un Devam Filmi Geliyor!

2021 senesinde Amazon Prime aracılığıyla izleyicilerle buluşan The Tomorrow War filmi, gayet iyi bir iş çıkartarak hem izleyicileri hem de eleştirmenleri tatmin etmeyi başarmıştı. Chris Pratt'ın başrolünde olduğu film, yakın bir gelecekte uzaylılar ile insanlar arasında gerçekleşen ve uzaylıların kazandığı bir savaşa, zaman yolculuğu aracılığıyla günümüzde yaşayan askerlerin çağırılmasını konu alıyordu. Uzaylı istilası ve zaman yolculuğu gibi oldukça ilgi çekici iki konuyu harika bir şekilde harmanlayarak, güzel CGI ve ortalama bir senaryo ile birlikte izleyiciye sunan film, çıktığı tarihte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Bu olayın üzerinden 2 sene geçti ve dikkatler yine Tomorrow War filmine çekilmeye başladı; çünkü filmin yönetmeni Chris McKey, devam filmi hakkındaki ilk açıklamalarını yaptı.

İlk filmden oldukça güzel geri dönüşler aldığını ve bu sayede hikayeyi devam ettirerek ortaya bir devam filmi çıkartmayı amaçlayan McKey, açıklamasında şu sözleri kullandı; "Amazon sayesinde film tam anlamıyla dünya çapında izlenme fırsatı yakaladı. Bu fırsat sayesinde de çok fazla insan bu filmi izleyebildi ve beğendi. Aradan seneler geçmesine rağmen hâlâ, Hindistan ve Brezilya'da yaşayan ve filmi beğenen insanlardan devam filmi hakkında mesajlar alıyorum. Sonuçta film gerçekten harika bir deneyimdi. Devam filmi hakkındaysa yeni şeyler denemeye hazırım."



Açıklamasında bir devam filmi çekmeye oldukça istekli olduğunu söyleyen McKey, bu devam filminin yine aynı oyuncularla olacağını söyledi. Mackey, hikayenin gidişatı hakkındaysa; devam filminin yine aynı evrende geçeceğini, fakat bu sefer başka bir zaman yolculuğunu konu alacağını paylaştı. Bu açıklamayla birlikte, yeni filmin bir uzaylı istilasından daha çok, zaman yolculuğunu konu alacağı ve bu konu etrafında hikayesini inşaa edeceği kesinleşmiş oldu.


Yorumlar (0)